Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Διπλό» πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: «Διπλό» πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2013 18:53
Με δύο υπέροχα γκολ των Λούκας (54') και Κίτσου (90+2') ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 την Σαχτέρ Καραγκάντι μέσα στην Αστάνα, «σφράγισε» την πρόκριση για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και έκανε μεγάλο βήμα για την πρωτιά στον όμιλο.

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, υποχρεώνοντας την Σαχτέρ στην πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα στην Ευρώπη με 2-0 και είναι πλέον το φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς, με τον Λούκας να ανοίγει το σκορ στο 54ο λεπτό, πετυχαίνοντας γκολ-«ζωγραφιά» με τη βοήθεια του Ντζίντις και της τύχης.

Η Σαχτέρ στη συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο η αστοχία των γηπεδούχων και οι επεμβάσεις του Γλύκου, κράτησαν το μηδέν για τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, στις καθυστερήσεις ο Κίτσιου με ωραίο τελείωμα έπειτα από πάσα του Σαλπιγγίδη, «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Με τη νίκη τους, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους 11 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν κόντρα στην Άλκμααρ στην Τούμπα για να «σφραγίσουν» την πρωτιά του ομίλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σαχτέρ Καραγκάντι (Βίκτορ Κουμίκοφ): Μόκιν, Σίμτσεβιτς, Μάλι, Ντζίντιτς, Ταράσοφ, Παριβάεφ (82’ Παϊζάνοφ), Βίσιους, Κάνιας, Φινοντσένκο, Γκαζαριάν (66’ Λούνιν), Χιζνιτσένκο (76’ Ζένκοβιτς).

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας (93’ Νέτσιντ), Νίνης (83’ Σαλπιγγίδης), Στοχ (78’ Βούκιτς), Αθανασιάδης.

Η βαθμολογία:

1. ΠΑΟΚ 11 (5)

2. Άλκμααρ 8 (4)

3. Μακάμπι Χάιφα 2 (4)

4. Σαχτέρ Καραγκάντι 2 (5)

Τα γκολ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.