Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικά χωρίς Μήτρογλου κόντρα στην Άντερλεχτ

Οριστικά χωρίς Μήτρογλου κόντρα στην Άντερλεχτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2013 17:59
Χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου θα αγωνιστεί τελικά κόντρα στην Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός, όπως επιβεβαίωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM.

Ο Έλληνας φορ τραυματίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν (2-1) και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Έτσι, ο διεθνής επιθετικός δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άντερλεχτ στο «Καραϊσκάκη» (10/12), το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει εάν ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Το σίγουρο και το μόνο που μπορούμε να πούμε, δεν είναι και ευχάριστο, είναι ότι ο Κώστας δεν θα είναι μαζί μας στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ.

Από εκεί και πέρα, ελπίζουμε να είναι το συντομότερο δυνατόν κοντά μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ομάδες χτίζουν μεγάλα ρόστερ, για να έχουν λύσεις, αλλά καταλαβαίνετε πως όταν μιλάμε για τον Κώστα, μιλάμε για μία απώλεια επώδυνη.

Αλλά νομίζω ότι έχουμε και το ρόστερ και την ποιότητα να καλύψουμε το κενό του Κώστα και μιλάμε για ένα παιχνίδι που παίζουμε στο γήπεδό μας. Ξέρετε ότι εκεί αλλάζουν οι ισορροπίες, δεν είναι το ίδιο
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.