Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δωδέκατη η Ελλάδα, στους ισχυρούς για το Γιούρο 2016

Δωδέκατη η Ελλάδα, στους ισχυρούς για το Γιούρο 2016

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2013 14:32
Δωδέκατη στον κόσμο είναι πλέον η Εθνική Ελλάδας η οποία, όπως αναμενόταν, σημείωσε άνοδο τριών θέσεων στη βαθμολογία της FIFA και θα είναι ισχυρή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2016.

Πάνω από υπερδυνάμεις του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως η Αγγλία και η Γαλλία βρίσκεται πλέον η Εθνική Ελλάδας η οποία ανέβηκε τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA και βρίσκεται στην 12η θέση.

Αυτό αυτόματα σημαίνει πως μπαίνει ως ισχυρή στην κλήρωση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2016, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εάν έπαιρνε τη νίκη κόντρα στη Ρουμανία στο Βουκουρέστι, θα «σκαρφάλωνε» στην 9η θέση.

Υπενθυμίζεται πως η καλύτερη θέση της «γαλανόλευκης» ήταν η όγδοη στην οποία βρεθήκε για τρεις συνεχόμενους μήνες (Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο) το 2008, όπως και τον Οκτώβριο του 2011.

Πρώτη στην κατάταξη παρέμεινε η Ισπανία, με τη Γερμανία δεύτερη, την Αργεντινή τρίτη και την Κολομβία τέταρτη. Εννέα θέσεις ανέβηκε η Πορτογαλία που βρίσκεται πλέον στην πέμπτη θέση, ενώ πτώση έξι θέσεων σημείωσε το Βέλγιο που βρίσκεται στην ενδέκατη θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.