Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Θρίαμβος για Βραζιλία, πήρε εκδίκηση η Αργεντινή (video)

Προκριματικά Μουντιάλ: Θρίαμβος για Βραζιλία, πήρε εκδίκηση η Αργεντινή (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2017 04:07
Με χατ-τρικ του Παουλίνιο, η Βραζιλία διέλυσε με 4-1 την Ουρουγουάη στο Μοντεβιδέο και ετοιμάζει βαλίτσες για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Σημαντική νίκη για Αργεντινή, 1-0 τη Χιλή με πέναλτι του Μέσι.

Πάρτι στο Μοντεβιδέο έστησε η Βραζιλία. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η «Σελεσάο» πήρε εμφατική νίκη με 4-1 και ξέφυγε με +7 στην κορυφή της βαθμολογίας, ετοιμάζοντας βαλίτσες για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η Ουρουγουάη προηγήθηκε μόλις στο 9’ με εύστοχο πέναλτι του Καβάνι, όμως στο 18’ ο Παουλίνιο ισοφάρισε σε 1-1 με τρομερό σουτ εκτός περιοχής. Ο ίδιος ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 51’ ενώ στο 73’ ο Νεϊμάρ «σφράγισε» τη νίκη της Βραζιλίας, «γράφοντας» το 3-1 με τρομερή λόμπα. Το… κερασάκι έβαλε στις καθυστερήσεις ο Παουλίνιο, ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ, για το τελικό 4-1.

Από την άλλη, η Αργεντινή κέρδισε με 1-0 την Χιλή στο Μπουένος Άιρες και πήρε εκδίκηση για τον χαμένο τελικό στο Κόπα Αμέρικα το περασμένο καλοκαίρι. Με τη νίκη, η «αλμπισελέστε» πέρασε στην 3η θέση με 22 βαθμούς και ξέφυγε από τις επικίνδυνες θέσεις εν αντιθέσει με τη Χιλή, η οποία ισοβαθμεί στην 5η θέση με το Εκουαδόρ αλλά υστερεί στην ισοβαθμία.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Μέσι (16’) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ντι Μαρία από τον Φουενθαλίδα, σε μια απόφαση που προκάλεσε τις αντιδράσεις των φιλοξενούμενων. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ο Οταμέντι δεν κατάφερε να σκοράρει από τα δύο μέτρα, ενώ από σχεδόν ίδιο σημείο κατάφερε να αστοχήσει και ο Βάργκας στο δεύτερο μέρος.

Παρά τις προσπάθειες της «Ρόχα» για την ισοφάριση, το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και η Χιλή μπαίνει πλέον σε περιπέτειες για την πρόκριση. Να σημειωθεί πως οι πρώτες τέσσερις χώρες παίρνουν εισιτήριο για την τελική φάση της Ρωσίας, ενώ ο 5ος παίζει αγώνα μπαράζ με τον πρωταθλητή Ωκεανίας.

Η βαθμολογία σε 13 αγωνιστικές:


1. Βραζιλία 30
2. Ουρουγουάη 23
3. Aργεντινή 22
4. Κολομβία 21

5. Εκουαδόρ 20

6. Χιλή 20
7. Παραγουάη 18
8. Περού 15
9. Βολιβία 7
10. Βενεζουέλα 6




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.