Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Λεμονής στον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο Λεμονής στον πάγκο του Ολυμπιακού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2017 12:08
Προπονητής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Τάκης Λεμονής. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος δήλωσε στρατιώτης του συλλόγου και χαρούμενος που επέστρεψε στην ομάδα.

Ο Τάκης Λεμονής είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Η υπόθεση με τον Ρεμί Γκάρντ δεν προχώρησε και οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» στράφηκαν στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος επιστρέφει για 3η φορά στον πάγκο των Πειραιωτών μετά τις χρονιές 2000-02 και 2006-08.

Ο 57χρονος τεχνικός, που στο παρελθόν οδήγησε την ομάδα σε επιτυχίες, αντικαθιστά τον Βασίλη Βούζα (επιστρέφει στον πάγκο της Κ20) και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε χαρούμενους που επέστρεψε στον Ολυμπιακό:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Ολυμπιακού, πιο έτοιμος και πιο έμπειρος, για να κυνηγήσουμε τον στόχο μας, που είναι βέβαια η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ξέρετε όλοι ότι είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού αλλά τώρα είναι ώρα για σκληρή δουλειά και όχι για λόγια. Θέλουμε τους φιλάθλους μας πιο κοντά από ποτέ, αφού είμαστε μόνοι μας απέναντι σε όλους και δεν περισσεύει κανείς. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τάκη Λεμονή, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του προπονητή. Ο κ. Λεμονής είναι κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου μας, αφού έχει προσφέρει στον Ολυμπιακός και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής και έχει καταγράψει τίτλους και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.