Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μιραλάς: «Μου λείπει ο Ολυμπιακός, δυνατή ομάδα η Ελλάδα»

Μιραλάς: «Μου λείπει ο Ολυμπιακός, δυνατή ομάδα η Ελλάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2017 13:24
Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε για τον αγώνα του Βελγίου με την Εθνική Ελλάδας, έπλεξε το εγκώμιο της «γαλανόλευκης», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Ολυμπιακό.

Στην εφημερίδα «Live Sport» μίλησε ο Κέβιν Μιραλάς ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα του Βελγίου με την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο διεθνής Βέλγος μεσοεπιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη «γαλανόλευκη», την οποία χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα από την Βοσνία, ενώ για ακόμα μια φορά ανέφερε πως του λείπει η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Κέβιν, μαθαίνεις τα νέα του Ολυμπιακού; Σου έχει λείψει η Ελλάδα;

«Φυσικά, παρακολουθώ παιχνίδια και ενημερώνομαι για τον Ολυμπιακό. Πέρασα δύο πολύ όμορφες σεζόν εκεί και δεν θα ξεχάσω τα όσα έζησα. Κάνω σαν μικρό παιδί όταν κερδίζει η ομάδα και λυπάμαι εξίσου πολύ όταν χάνει. Μου λείπει ο Ολυμπιακός, όπως μου λείπει και η Ελλάδα. Ταξιδεύω κάθε καλοκαίρι στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά μου, αλλά φέτος θα δούμε αν θα τα καταφέρουμε. Όσο για τον Ολυμπιακό, νομίζω ότι φέτος δυσκολεύεται λιγάκι σε ορισμένους αγώνες, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Όμως είμαι σίγουρος ότι θα βρει τον δρόμο του, γιατί είναι πολύ μεγάλη ομάδα».

Από εκείνη την ομάδα, της σεζόν 211-12, δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να έχει παραμείνει μέχρι σήμερα στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Το Σάββατο όμως θα τεθείς αντιμέτωπος με τους πρώην συμπαίκτες σου, Βασίλη Τοροσίδη και Γιάννη Μανιάτη. Ποια είναι ή άποψή σου για το παιχνίδι;«Πιστεύω ότι ο αγώνας δεν θα είναι καθόλου εύκολος για εμάς, όπως φυσικά και για εσάς. Η Ελλάδα διαθέτει ένα δυνατό, δεμένο και συγκροτημένο σύνολο, είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και είναι πάντα επικίνδυνη για τον αντίπαλο».

Ποια θα είναι η προσέγγιση της ομάδας σας στον αγώνα;

«Θα κοιτάξουμε να σκοράρουμε όσο γίνεται πιο νωρίς. Με αυτόν τον τρόπο θα αναγκάσουμε την ελληνική ομάδα να ανοιχτεί κι έτσι θα βρούμε χώρους να φτάσουμε πιο κοντά σε περισσότερα γκολ και στη νίκη».

Ποιον ή ποιους Έλληνες παίκτες θεωρείς πιο επικίνδυνους;

«Σίγουρα τον Κώστα Μήτρογλου. Πιστεύω ότι είναι ο πιο επικίνδυνος αυτή τη στιγμή. Έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια με την Μπενφίκα και είναι πάντα εκεί που πρέπει για το γκολ. Υπάρχουν όμως κι άλλοι που χρειάζονται προσοχή, θα κοιτάξουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη, μπροστά στον κόσμο μας».

Τι είναι αυτό που έχει αλλάξει στην εθνική Βελγίου από τότε που ανέλαβε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ;

«Έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ στο κομμάτι της τακτικής. Είμαστε πιο ομάδα, λειτουργούμε καλά ατομικά, αλλά και ως σύνολο. Ξέρει τι είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα για να πάει μπροστά».

Βρίσκεστε στην κορυφή του ομίλου και έχετε την καλύτερη επίθεση από όλες τις ομάδες των ευρωπαϊκών προκριματικών ομίλων. Ποιος θα είναι ο στόχος σας στο Μουντιάλ, εφόσον δικαιώσετε τα προγνωστικά και πάρετε την πρόκριση;

«Κάθε χρόνο γινόμαστε πιο δυνατοί και θεωρώ ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά στη διοργάνωση. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί υπάρχουμε πολλές δυνατές ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το Βέλγιο, έχει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και ελπίζουμε σε επιτυχίες στο μέλλον».

Η Ελλάδα ή η Βοσνία έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τερματίσει πίσω από εσάς στον όμιλο και να διεκδικήσει το εισιτήριο στους αγώνες μπαράζ;

«Θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι πιο δυνατή ομάδα από τη Βοσνία, συνεπώς έχει προβάδισμα για τη δεύτερη θέσης τον όμιλο. Φυσικά, πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα που θα έχετε στο εκτός έδρας ματς με τη Βοσνία τον Ιούνιο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.