Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σιμεόνε: «Μένω και του χρόνου στην Ατλέτικο, δεν μπορώ να πω το ίδιο για Γκριεζμάν»

Σιμεόνε: «Μένω και του χρόνου στην Ατλέτικο, δεν μπορώ να πω το ίδιο για Γκριεζμάν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2017 23:00
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποκάλυψε ότι θα παραμείνει στην Ατλέτικο και τη νέα σεζόν, ενώ παραδέχτηκε πως ο Γκριεζμάν μπορεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Συνέντευξη στην «AS» έδωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος δήλωσε ευτυχισμένος στην Ατλέτικο και αποκάλυψε πως θα παραμείνει και τη νέα χρόνια στους «ροχιμπλάνκος» παρότι υπήρξε ομάδα που του προσέφερε 35 εκατ. λόγους για να μείνει:

«Θα μείνω στην Ατλέτικο και τη νέα χρονιά. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Οι παίκτες μου δίνουν ενέργεια κάθε μέρα, είμαι ικανοποιημένος. Μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έπρεπε να σκεφτώ το μέλλον μου, άκουγα όλη την Ρεάλ να πανηγυρίζει και αυτό με πόνεσε πολύ. Εκείνη τη στιγμή είχα σκεφτεί να φύγω. Μια ομάδα μου προσέφερε 35 εκατ. λόγους για να το κάνω αλλά δεν ήθελα, ταυτίζομαι ακόμα με αυτή την ομάδα» είπε ο Σιμεόνε ο οποίος απάντησε και στην ερώτηση για το ποιος ήταν ο λόγος που μείωσε τη διάρκεια του συμβολαίου του από το 2020 μέχρι το 2018. «Ήταν καλύτερα για μένα και για το κλαμπ. Αν έφευγα δεν θα ήταν εύκολο να με πληρώνουν με πολλά χρόνια».

Ο Σιμεόνε αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Αντουάν Γκριεζμάν, τον οποίο τα δημοσιεύματα θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα το καλοκαίρι:

«Μπορεί να φύγει, αφού έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα. Από εδώ και πέρα δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Μίλησα μαζί του το καλοκαίρι και έμεινε. Μου είπε ότι θα μείνει αν μείνω. Ο Γκριεζμάν ποτέ δεν θα μου επέτρεπε να απαιτήσω να μείνει. Είναι μεγάλος παίκτης. Είναι αυτός που εκφράζει καλύτερα τις επιθέσεις μας. Του δίνεις μια εντολή και την ακολουθεί αμέσως. Δεν χάνει χρόνο, είναι εκπληκτικός»

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ανανέωσης του Φερνάντο Τόρες, ο Τσόλο ανέφερε σχετικά: «Είναι αδύνατο να απαντήσω τώρα σ’ αυτή την ερώτηση. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι χρειάζεται η ομάδα. Όταν τελειώσει η σεζόν, θα καθίσουμε στο τραπέζι και θα δούμε τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.