Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρεμιέρα με το αριστερό για την Εθνική Νέων στην Elite Round

Πρεμιέρα με το αριστερό για την Εθνική Νέων στην Elite Round

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2017 23:44
Η Εθνική Νέων ηττήθηκε με 2-0 την Ουκρανία στην πρεμιέρα της Elite Round και τα πράγματα για την πρόκριση στην τελική φάση έγιναν πλέον αρκετά δύσκολα.

Πρεμιέρα με το αριστερό για την Εθνική Νέων στην Elite Round, την τελευταία προκριματική φάση για την πρόκριση στα τελικά του Euro U19. Η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε με 2-0 από την Ουκρανία και το έργο πρόκρισης είναι πλέον αρκετά δύσκολο, αφού μόνο ο πρώτος κάθε ομίλου εξασφαλίζει εισιτήριο για την τελική φάση.

Ο Γιάννης Γκούμας δεν είχε στην διάθεση του τον Ρέτσο ο οποίος ήταν τιμωρημένος, ενώ στο 26ο λεπτό έχασε και τον Βρουσάι που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Μπαστιανό.

Η Ουκρανία είχε χαμένο πέναλτι στο 22ο λεπτό με τον Σαπαρένκο, ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος ο Μικολένκο «έγραψε» από κοντά το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Ουκρανία πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ρουσίν ο οποίος με σουτ έκανε το 2-0. Στο 51' η Ελλάδα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς ο Γιακίμετς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο στα εναπομείναντα λεπτά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί.

Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και η Ουκρανία ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με την οικοδέσποινα Ολλανδία, η οποία κέρδισε με 1-0 τη Φινλανδία. Επόμενο παιχνίδι για την Εθνική Νέων, αυτό με τη Φινλανδία στις 25 Μαρτίου (14:00), ενώ τρεις ημέρες μετά θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία (17:00) στο φινάλε της Elite Round.

Ουκρανία: Λούνιν, Γιακίμετς, Στσαστλίβτσεβ, Μικολένκο, Ντουμπίντσακ, Τσεμπέρκο, Σαπαρένκο, Μπουλέτσα (56' Ποπόβ), Τοπάλοβ (90' Αλιμπέκοβ), Λούνοβ, Ρουσίν (83' Λεντνέβ)

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Βαλμάς (54' Παυλίδης), Νικολάου, Ευαγγέλου, Κατράνης, Λάμπρου (71' Μπουζούκης), Μίγγος, Νάτσος, Λημνιός, Βρουσάι (26' Μπαστιανός), Καμπετσής

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.