Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Στους «32» ο ΠΑΟΚ!

Γιουρόπα Λιγκ: Στους «32» ο ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2016 19:53
Ο ΠΑΟΚ, με γκολ των Ροντρίγκες (29’) και Πέλκα (67’), κέρδισε με 2-0 την Σλόβαν Λίμπερετς στην Τούμπα, και σε συνδυασμό με τη νίκη της Φιορεντίνα επί της Καραμπάγκ (2-1), εξασφάλισε την πρόκριση για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στην Ευρώπη και το 2017! Ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 2-0 την Σλόβαν Λίμπερετς στην Τούμπα και σε συνδυασμό με το… δώρο της Φιορεντίνα (νίκησε την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν), εξασφάλισε την πρόκριση για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι δύο ήττες από την Καραμπάγκ είχαν κάνει πολύ δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ για την πρόκριση, ωστόσο το ιστορικό «διπλό» στη Φλωρεντία και η νίκη επί των Τσέχων φέρνουν τους Θεσσαλονικείς στην κλήρωση της Δευτέρας (12/12, 14:00). Παράλληλα, τα χαμόγελα επέστεψαν στην Τούμπα, με τους παίκτες να γιορτάζουν μπροστά στη Θύρα 4 την πρόκριση! Μένει να αποδειχτεί αν το εισιτήριο για τους «32» θα αντιστρέψει το άσχημο κλίμα που επικρατεί το τελευταίο καιρό μετά τα άσχημα αποτελέσματα εντός των συνόρων.

Γιουρόπα Λιγκ: Στους «32» ο ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ξέροντας πως χρειάζονταν τη νίκη για να ήλπιζε σε πρόκριση. Στο 3ο λεπτό ο Βαρέλα δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά σε κενή εστία, ενώ στο 9’ οι αμυντικοί της Λίμπερετς έδιωξαν σωτήρια προ του Κλάους.

Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή και η πίεση τους απέδωσε καρπούς στο 29’. Ο Μάτος έκανε συρτή σέντρα από τα δεξιά, ο Αθανασιάδης άφησε την μπάλα με προσποίηση και ο επερχόμενος Γκάρι Ροντρίγκες με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας… φωτιά στην Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν δύο καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, ωστόσο ο γκολκίπερ της Λίμπερετς είπε «όχι» σε τακουνάκι του Κλάους (42’) και σουτ του Μάτος (45’). Οι Τσέχοι δεν είχαν σουτ στο στόχο στο πρώτο ημίχρονο και στο 67' ο ΠΑΟΚ πέτυχε δεύτερο γκολ, κλειδώνοντας τη νίκη με προβολή του Πέλκα.

Η Λίμπερετς «άγγιξε» το 2-1 στο 69’, έχοντας δοκάρι με κεφαλιά του Κομλιτσένκο. Αυτή ήταν η μοναδική μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους, με τον ΠΑΟΚ να κάνει σωστή διαχείριση και να παίρνει τη νίκη.

Το… αυτί όλων στην Τούμπα βρίσκονταν στο άλλο ματς, αφού εάν η Καραμπάγκ κέρδιζε την Φιορεντίνα, θα έπαιρνε αυτή το εισιτήριο για τους «32». Ωστόσο οι «βιόλα» πήραν τελικά τη νίκη με 2-1, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να πανηγύριζαν τα γκολ των Ιταλών μέσα στην Τούμπα! Το τελικό σφύριγμα στο Αζερμπαϊτζάν σήμανε την έναρξη του… πάρτι, με τον «Δικέφαλο» να τσεκάρει το εισιτήριό του για τα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς (82’ Μαλεζάς), Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας (80’ Σάχοφ), Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (71’ Κουλούρης)

Σλόβαν: Ντουμπράβκα, Καραφιάτ (46’ Μπαρτλ), Κουφάλ, Ποκορνί, Μπαρτοσάκ, Μπρέιτε, Σέβτσικ, Φόλπρεχτ (80’ Κούμπισκιν), Εκπάι (65’ Σικόρα), Βουχ, Κομλιτσένκο.

Η βαθμολογία:


1. Φιορεντίνα 13
2. ΠΑΟΚ 10
3. Καραμπάγκ 7
4. Σλόβαν Λίμπερετς 4

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.