Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προς «διαζύγιο» με Πλατέλλα η ΑΕΚ

Προς «διαζύγιο» με Πλατέλλα η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2016 17:32
Ο Βαγγέλης Πλατέλλας δεν υπολογίζεται από τον Ζοζέ Μοράις στην ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές οδηγούνται σε «διαζύγιο». Στην αποστολή για Λεβαδειακό Χριστοδουλόπουλος και Βάργκας.

Κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Το όνομά του Έλληνα άσου απουσιάζει από την αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα πλέον ότι δεν υπολογίζεται από τον Ζοζέ Μοράις.

Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό ακόμη και το διαζύγιο των δύο πλευρών τον Ιανουάριο. Μέχρι στιγμής βέβαια δεν υπάρχει κάποια συζήτηση αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και τις επόμενες ημέρες προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Όσον αφορά την αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Μοράις συμπεριέλαβε τόσο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όσο και τον Ρόναλντ Βάργκας. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τραυματίας Μπακασέτας και ο τιμωρημένος Μάνταλος.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λεβαδειακό: Μπάρκας, Ανέστης, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Αλμέιδα, Πέκχαρτ, Αραβίδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.