Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Διέλυσε την Λέστερ και πέρασε στους «16» η Πόρτο

Τσάμπιονς Λιγκ: Διέλυσε την Λέστερ και πέρασε στους «16» η Πόρτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2016 00:12
Η Πόρτο διέλυσε με 5-0 την Λέστερ στο «Ντραγκάο» και εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκη χωρίς αντίκρισμα για την Κοπεγχάγη στο Βέλγιο, 2-0 την Κλαμπ Μπριζ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Πόρτο το παιχνίδι με την Λέστερ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Οι «δράκοι» πήραν εμφατική νίκη με 5-0 και εξασφάλισαν την 2η θέση, πίσω από την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, που είχε ήδη «σφραγίσει» την πρωτιά του γκρουπ.

Η Λέστερ παρατάχθηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς και η Πόρτο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο πρώτο μέρους με τους Σίλβα (6’), Κορόνα (26’) και Μπραχίμι (44’). Στο 64’ ο Σίλβα πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ζότα στο 77ο λεπτό.

Με τη νίκη η Πόρτο έφτασε τους 11 βαθμούς, αφήνοντας στην 3η θέση την Κοπεγχάγη, παρά τη νίκη της με 2-0 επί της Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο. Μεχελέ (8’ αυτ.) και Γιόργκενσεν (15') «καθάρισαν» από νωρίς την υπόθεση νίκη για τους Δανούς, ωστόσο τα νέα στην Πορτογαλία δεν ήταν ευχάριστα γι’ αυτούς.

Η βαθμολογία:


1. Λέστερ 13
2. Πόρτο 11
3. Κοπεγχάγη 9
4. Μπριζ 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.