Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Βαθμός πρωτιάς για Ντόρτμουντ στη Μαδρίτη

Τσάμπιονς Λιγκ: Βαθμός πρωτιάς για Ντόρτμουντ στη Μαδρίτη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2016 23:45
Η Ρεάλ προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στη Ντόρτμουντ χάρη σε ισάριθμα γκολ του Μπενζεμά (28’, 53’) ωστόσο οι Βεστφαλοί ισοφάρισαν σε 2-2 στο «Μπερναμπέου» (61’ Ομπαμεγιάνγκ, 88’ Ρόις) εξασφαλίζοντας έτσι την πρώτη θέση του ομίλου. Στο Γιουρόπα Λιγκ η Λέγκια, 1-0 την Σπόρτινγκ.

Παρότι βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη μέσα στο «Μπερναμπέου», η Ντόρτμουντ κατάφερε να ισοφαρίσει την Ρεάλ σε 2-2, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση του ομίλου, που βάζει τους Βεστφαλούς στο γκρουπ των ισχυρών ενόψει της κλήρωσης για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η «βασίλισσα» πήρε το προβάδισμα στο 28ο λεπτό με πλασέ του Μπενζεμά, ύστερα από ωραία μπαλιά του Καρβαχάλ. Ο Γάλλος επιθετικός διπλασίασε το σκορ της ομάδας του στο 53’, φτάνοντας τα 50 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ντόρτμουντ δεν πτοήθηκε και απάντησε άμεσα, μειώνοντας σε 2-1 στο 61’ με κοντινό πλασέ του Ομπαμεγιάνγκ.

Η Ρεάλ είχε μεγάλες ευκαιρίες και δοκάρι με τον Ρονάλντο (78’) για να ξαναπάρει το προβάδισμα , με τον Βάιντεφέλερ να κρατά απαραβίαστη την εστία του. Η Ντόρτμουντ γλίτωσε το γκολ και στο 88’ ισοφάρισε σε 2-2 με κοντινή προβολή του Ρόις, εξασφαλίζοντας την πρωτιά του ομίλου.

Με αυτό το γκολ, η Ντόρτμουντ έφτασε τα 21 τέρματα στη φάση των ομίλων, πετυχαίνοντας νέο ρεκόρ παραγωγικότητας στη διοργάνωση. Στον αντίποδα, η Ρεάλ έμεινε αήττητη για 34 σερί παιχνίδια, ισοφαρίζοντας το δικό της ρεκόρ που κρατά από τη σεζόν 1988-89.

Στο άλλο παιχνίδι, η Λέγκια κέρδισε με 1-0 την Σπόρτινγκ στη Βαρσοβία και εξασφάλισε την 3η θέση που οδηγεί στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, παρότι ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων με παθητικό 24 γκολ!

!Η βαθμολογία:


1. Ντόρτμουντ 14
2. Ρεάλ 12
3. Λέγκια 4
4. Σπόρτινγκ 3

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.