Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση για Σεβίλλη, κορυφή η Γιουβέντους

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση για Σεβίλλη, κορυφή η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2016 00:41
Η Σεβίλλη απέσπασε ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Λιόν και εξασφάλισε θέση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην κορυφή η Γιουβέντους, 2-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η Λιόν ήθελε νίκη με δύο γκολ διαφορά απέναντι στη Σεβίλλη για να έπαιρνε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο το τελικό 0-0 στο «Ζερλάν» έδωσε το εισιτήριο στους Ανδαλουσιανούς, που παράλληλα παρέδωσαν τα σκήπτρα του Γιουρόπα Λιγκ μετά από τρεις σερί κατακτήσεις.

Οι «λιονέ» είχαν τον απόλυτο έλεγχο αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της Σεβίλλη. Τολισό (25’) και Βαλμπουενά (33’) σημάδεψαν το δοκάρι, ενώ στο 60’ ο Εσκουντέρο δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Παρά την πίεση των Γάλλων, η Σεβίλλη κράτησε το μηδέν και προκρίθηκε ως δεύτερη στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην κορυφή του ομίλου βρέθηκε η Γιουβέντους, η οποία κέρδισε με 2-0 την ουραγό Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Τορίνο.

Η «Γηραιά Κυρία» είχε την απόλυτη υπεροχή στο παιχνίδι και «καθάρισε» τη νίκη στο δεύτερο μέρος χάρη στα γκολ των Ιγκουαΐν (52’) και Ρουγκάνι (73’). Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση του Ντιμπάλα, ο οποίος μπήκε στο 80ο λεπτό και επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του στις 22 Οκτωβρίου.

Η βαθμολογία:


1. Γιουβέντους 14 (11-2)
2. Σεβίλλη 11 (7-3)
3. Λιόν 8 (5-3)
4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0 (0-15)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.