Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Κορυφή με Μοράτα η Ρεάλ, έπεσε στη 5η θέση η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Κορυφή με Μοράτα η Ρεάλ, έπεσε στη 5η θέση η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2016 00:50
Με γκολ του Μοράτα στο 83’, η Ρεάλ κέρδισε με 2-1 την Μπιλμπάο στο «Μπερναμπέου» και πέρασε μόνη στην κορυφή, όντας στο +1 από την 2η Σεβίλλη, η οποία επικράτησε με 1-0 της Ατλέτικο στο «Σάντσες Πιθχουάν». Στην 3η θέση η Βιγιαρεάλ, γκολάρα ο Μπόατενγκ.

Έστω και δύσκολα, η Ρεάλ κέρδισε με 2-1 την Μπιλμπάο στην Μαδρίτη και εκμεταλλευόμενη την ήττα της Ατλέτικο στην Ανδαλουσία, πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η «βασίλισσα» πήρε το προβάδισμα στο 7ο λεπτό του παιχνιδιού με κοντινό πλασέ του Μπενζεμά, ο οποίος σκόραρε από κοντά μετά από λάθος του Σαμπορίν και γύρισμα του Ίσκο. Η απάντηση της Μπιλμπάο ήρθε στο 27’ με τον Μερίνο, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή της Ρεάλ.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είχε πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών και στο 52’ ο Γουίλιαμς έχασε μοναδικό τετ-α-τετ για να ολοκληρώσει την ανατροπή των Βάσκων. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε μπλοκάρει τους Μαδριλένους, ωστόσο η «βασίλισσα» βρήκε τη λύση στο 82’ χάρη στον νεοεισελθόντα Μοράτα.

Ο Ισπανός φορ, ανήμερα των γενεθλίων του, νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Ιραϊθόθ, λυτρώνοντας τους γηπεδούχους. Τρία λεπτά μετά, ο Γουίλιαμς σπατάλησε νέο τετ-α-τετ για να φέρει το σκορ στα ίσια, ενώ στο φινάλε ο Ρονάλντο δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον Ιραϊθόθ, δείχνοντας για ακόμα ένα ματς ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Με τη νίκη, η Ρεάλ έφτασε τους 21 βαθμούς και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή με +1 από την 2η Σεβίλλη, +2 από Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ και +3 από την 5η Ατλέτικο.

Μεγάλη νίκη για Σεβίλλη, στην 3η θέση η Βιγιαρεάλ


Η Σεβίλλη κέρδισε με 1-0 την Ατλέτικο στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» και αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Η Ατλέτικο ξεκίνησε δυνατά το ματς, ωστόσο η Σεβίλλη κατάφερε να ισορροπήσει και είχε δοκάρι με τον Νασρί (49’). Τελικά στο 73’ Ενζονζί έπαιξε το 1-2 με τον Βιέτο, βγήκε σε θέση βολής και με εύστοχο πλασέ «έγραψε» το 1-0. Αυτό ήταν το τελικό σκορ, με την Ατλέτικο να χάνει με δεύτερη κίτρινη τον Κόκε (77’) και τελικά να υποχωρεί στην 5η θέση με -3 από την κορυφή.

Στην 3η θέση, όντας ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα, βρίσκεται η αήττητη Βιγιαρεάλ μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Λας Πάλμας στο «Μαδριγάλ». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 31’ με ένα απίστευτο γκολ του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, ωστόσο το «κίτρινο υποβρύχιο» έφερε… τούμπα το ματς με Σανσόνε (64’ πεν.) και Μπακαμπού (90+2’), φτάνοντας τους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα.



Η γκολάρα του Μπόατενγκ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.