Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Βλέπει «16» με... αυτογκόλ η Ουγγαρία!

Euro 2016: Βλέπει «16» με... αυτογκόλ η Ουγγαρία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2016 20:58
Με αυτογκόλ του Σάιβαρσον στο 88’ η Ουγγαρία ισοφάρισε σε 1-1 την Ισλανδία, έφτασε τους 4 βαθμούς στον όμιλο και βρίσκεται πολύ κοντά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Προηγήθηκαν με αυστηρό πέναλτι του Σίγκουρτσον (40’) οι Ισλανδοί, που δεν απείλησαν στο δεύτερο μέρος με εξαίρεση ένα φάουλ στο 90+5'.

Μετά τη νίκη της απέναντι στην Αυστρία, η Ουγγαρία απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Ισλανδία και βρίσκεται μια… ανάσα από την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Η Ισλανδία είχε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και στο 40’ ο Σίγκουρτσον μετουσίωσε σε γκολ το αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε ο Ρώσος διαιτητής Καράσεφ για ανατροπή του Κάνταρ στον Γκούναρσον.

Στο δεύτερο μέρος, η Ουγγαρία πίεσε ασφυχτικά για το γκολ της ισοφάρισης και στο 88’ ο Σάιβαρσον υπέπεσε σε αυτογκόλ, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στις καθυστερήσεις η Ισλανδία είχε «χρυσή» ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, όμως το φάουλ του Σίγκουρτσον στο ύψος της περιοχής κατέληξε στα σώματα.

Το ματς:


Euro 2016: Βλέπει «16» με... αυτογκόλ η Ουγγαρία!
Η Ουγγαρία είχε την κατοχή από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο η ομάδα που απείλησε πρώτη ήταν η Ισλανδία. Στο 9ο λεπτό, ο Μπέντβαρσον έπιασε την κεφαλιά από την περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Η απάντηση των Ούγγρων ήρθε στο 18’ με τον Τζούτζακ να επιχειρεί το σουτ και τον Χάλντορσον να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 31’ οι Ισλανδοί έκλεψαν τη μπάλα από Ούγγρο αμυντικό, όμως ο Κίραλι κράτησε «όρθια» την ομάδα του, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Γκούντμουντσον. Τρία λεπτά μετά ήρθε η σειρά των Μαγυάρων να απειλήσουν, όμως το σουτ του Κλάινχαϊσλερ από πλάγια θέση στην περιοχή έφυγε άουτ.

Τελικά η ομάδα που κατάφερε να προηγηθεί ήταν η Ισλανδία. Μετά από λάθος του Κίραλι, η μπάλα έφτασε στον Γκούναρσον, αυτός ανατράπηκε από τον Κάνταρ και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι σε μια αυστηρή απόφαση. Ο Σίγκουρτσον ανέλαβε την εκτέλεση και μάντεψε σωστά, ανοίγοντας το σκορ για τους Ισλανδούς.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό μεταφέρθηκε στην περιοχή των Ισλανδών που είχαν περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο για να κρατήσουν το 1-0. Παρόλα αυτά, στο 60’ ο Σίγκουρτσον είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς, αστοχώντας με κεφαλιά από την καρδιά της ουγγρικής άμυνας.

Οι Μαγυάροι κυκλοφορούσαν ωραία τη μπάλα και έφταναν με άνεση μέχρι την περιοχή της Ισλανδίας, ωστόσο τα χαλούσαν στην τελική πάσα. Η Ισλανδία άντεξε την πίεση μέχρι το 88’, όταν μετά από γύρισμα του Νίκολιτς, ο Σάιβαρσον στην προσπάθεια να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, αφού στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σίγκουρτσον έστειλε τη μπάλα στο τοίχος με φάουλ από το ύψος της περιοχής.

H βαθμολογία του 6ου ομίλου:


1. Ουγγαρία 4 (3-1) -2αγ.
2. Ισλανδία 2 (2-2) -2αγ.
3. Πορτογαλία 1 (1-1) -1αγ.
4. Αυστρία 0 (0-2) -1αγ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.