Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προβάρει τα πράσινα ο Ιμπάρμπο

Προβάρει τα πράσινα ο Ιμπάρμπο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2016 22:25
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Κάλιαρι για τον μονοετή δανεισμό του Κολομβιανού επιθετικού και ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα!

Μόνο οι λεπτομέρειες φαίνεται ότι απομένουν προκειμένου ο Βίκτορ Ιμπάρμπο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Αντρέα Στραματσόνι συναντήθηκε στο Μιλάνο με τον πρόεδρο της Κάλιαρι, Τομάσο Τζιουλίνι και σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Το «deal» αφορά μονοετή δανεισμό του Κολομβιανού επιθετικού με αντίτιμο 1 εκατ. ευρώ, χωρίς σ’ αυτό να συμπεριλαμβάνονται μπόνους που θα ενεργοποιηθούν ανάλογα με την πορεία του «τριφυλλιού» στο Γιουρόπα Λιγκ. Παράλληλα οι δύο πλευρές φέρεται ότι συμφώνησαν και για οψιόν αγοράς ύψους 6 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο Ντι Μάρτζιο, ο 26χρονος αναμένεται στην Ελλάδα είτε την Τετάρτη (22/6), είτε την Πέμπτη (23/6), προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.