Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Στα ημιτελικά η Κολομβία (video)

Κόπα Αμέρικα: Στα ημιτελικά η Κολομβία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2016 14:52
Με πρωταγωνιστή τον Οσπίνα, η Κολομβία κέρδισε το Περού στα πέναλτι (4-2, 0-0 κ.δ) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Χιλή-Μεξικό.

Για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, η Κολομβία θα βρεθεί στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Οι «καφετέρος» «κόλλησαν» στο 0-0 με το Περού, όμως πήραν τη νίκη στα πέναλτι (4-2), «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Οι ευκαιρίες στην κανονική διάρκεια ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η Κολομβία είχε τη μεγαλύτερη στιγμή στο 20ο λεπτό, με τον Χάμες να σημαδεύει το δοκάρι με σουτ από το ημικύκλιο. Από την πλευρά του, το Περού είχε «χρυσή» ευκαιρία για να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις, όμως ο Οσπίνα απόκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κουέβα, στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι (δεν υπάρχει παράταση).

Εκεί, οι παίκτες της Κολομβίας ήταν απόλυτα εύστοχοι και πήραν την πρόκριση με 4-2, αφού ο Οσπίνα απόκρουσε με το πόδι το πέναλτι του Τραούκο, ενώ στο τέταρτο ο Κουέβα έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η διαδικασία των πέναλτι: Χάμες Ροντρίγκες 1-0, Ρουιντίας 1-1, Κουαδράδο 2-1, Τάπια 2-2, Μορένο 3-2, Τραούκο Απόκρουση Οσπίνα, Πέρες 4-2, Κουέβα Άουτ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.