Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Ζωντανή στο 90+4’ η Τσεχία!

Euro 2016: Ζωντανή στο 90+4’ η Τσεχία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2016 21:02
Σ’ ένα επεισοδιακό παιχνίδι, η Κροατία προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στην Τσεχία, όμως οι Τσέχοι ισοφάρισαν σε 2-2 με πέναλτι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, παίρνοντας έτσι έναν ανέλπιστο βαθμό. Πέρισιτς (35’), Ράκιτιτς (59’)/ Σκόντα (76’), Νέτσιντ (90+4’ πεν.) οι σκόρερ.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Κροατίας με την Τσεχία. Οι Κροάτες κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων, ωστόσο οι Τσέχοι με γκολ στο 76’ και στο 90+4’ ισοφάρισαν σε 2-2 και έμειναν ζωντανοί για την πρόκιση.

Η «χρβάτσκα» είχε την υπεροχή και πέτυχε δύο γκολ με τους Πέρισιτς (35’) και Ράκιτιτς (59’), ενώ είχε ευκαιρίες και για τρίτο τέρμα. Η Τσεχία έμεινε στο ματς και στο 75’ μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Σκόντα, αποκτώντας ελπίδες για την ισοφάριση.

Λίγα λεπτά πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, Κροάτες οπαδοί πέταξαν καπνογόνα και δυναμιτάκια στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας πεντάλεπτη διακοπή στο ματς. Το παιχνίδι ξανάρχισε και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων η Τσεχία κέρδισε πέναλτι για χέρι του Βίντα. Ο Νέτσιντ ανέλαβε την εκτέλεση και με άψογο χτύπημα διαμόρφωσε το τελικό 2-2, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Το ματς:


Euro 2016: Ζωντανή στο 90+4’ η Τσεχία!
Η Κροατία είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα και η πρώτη της μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 21’, όταν Πέρισιτς και Ράκιτιτς δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Η Τσεχία είχε περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο και στο 36’ χρειάστηκε την επέμβαση του Τσεχ σε χτύπημα φάουλ του Σρνα για να μείνει το 0-0.

Ωστόσο στο επόμενο λεπτό η Κροατία κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Μετά από λάθος του Πλασίλ στον άξονα, ο Πέρισιτς μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ, άνοιξε το σκορ για την «χρβάτσκα».

Η Τσεχία δεν απείλησε σε κανένα σημείο στο πρώτο μέρος και στο 42’ η Κροατία έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, όμως η προβολή του Βίντα μέσα από την μικρή περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ. Η πρώτη τελική των Τσέχων ήρθε στο 52’, με τον Κρεΐτσι να επιχειρεί γυριστό σουτ και τον Σούμπασιτς να μπλοκάρει. Η Τσεχία έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, όμως στο 59’, ο Μπρόζοβιτς έβγαλε τον Ράκιτιτς σε θέση τετ-α-τετ και ο άσος της Μπαρτσελόνα «έγραψε» το 2-0, «σκάβοντας» τη μπάλα πάνω από τον Τσεχ.

Το δεύτερο γκολ έδωσε… φτερά στην Κροατία, που «άγγιξε» ένα τρίτο γκολ. Στο 65’ ο Τσεχ έδιωξε με γροθιές το φάουλ του Ράκιτιτς και στο επόμενο λεπτό ο Μάντζουκιτς πλάσαρε άουτ απέναντι στον Τσεχ. Η Τσεχία δεν μπορούσε να απειλήσει, όμως χρειάστηκε μια φάση για να επιστρέψει στο ματς. Στο 75’ ο Ροζίτσκι έβγαλε μαγική σέντρα με το εξωτερικό και ο Σκόντα με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σούμπασιτς, μειώνοντας σε 2-1.

Το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό όμως στο 87’, Κροάτες οπαδοί αποφάσισαν χωρίς κανένα λόγο να πετάξουν καπνογόνα και κροτίδες στο γήπεδο, προκαλώντας πεντάλεπτη διακοπή. Μάλιστα μια κροτίδα έσκασε δίπλα σε άνθρωπο ασφαλείας του γηπέδου, ενώ σημειώθηκε και αναταραχή στην εξέδρα. Ο αγώνας άρχισε ξανά και είχε τρομερό φινάλε. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Βίντα έκανε χέρι στην περιοχή, ο Κλάτεμπεργκ σφύριξε πέναλτι και ο Νέτσιντ το μετουσίωσε σε γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Τα γκολ:










Κροτίδα σκάει δίπλα σε άνθρωπο της ασφάλειας του γηπέδου:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.