Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Πρόκριση με τριάρα για Ισπανία

Euro 2016: Πρόκριση με τριάρα για Ισπανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2016 00:00
Η Ισπανία κέρδισε με 3-0 την Τουρκία, έκανε το 2x2 στον όμιλο και προκρίθηκε με άνεση στα νοκ-άουτ. Δύο γκολ ο Μοράτα, ένα γκολ και μία ασίστ ο Νολίτο.

Μετά τις Γαλλία και Ιταλία, η Ισπανία έγινε η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στους «16». Οι «φούριας ρόχας» έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην Τουρκία, πήραν εμφατική νίκη με 3-0 και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ.

Μοράτα με δύο τέρματα (34’, 48’) και Νολίτο με γκολ (37’) και ασίστ ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, η οποία μετράει δύο νίκες χωρίς να δεχτεί ακόμα γκολ.

Αντίθετα, η Τουρκία έμεινε χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές και θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στους Τσέχους την τελευταία αγωνιστική προκειμένου να ελπίζει σε πρόκριση μέσω των καλύτερων τρίτων.

Το ματς:


Euro 2016: Πρόκριση με τριάρα για Ισπανία
Η Ισπανία ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 7’ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με τον Μπαμπατσάν να διώχνει το σουτ του Μοράτα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπαλτά «φλέρταρε» με αυτογκόλ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και δευτερόλεπτα μετά η κεφαλιά του Πικέ πέρασε πάνω από την τουρκική εστία.

Οι «φούριας ρόχας» είχαν την απόλυτη υπεροχή και χρειάστηκαν τρία λεπτά για να «κλειδώσουν» τη νίκη. Στο 34’ ο Μοράτα εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Νολίτο και με ωραία κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Αυτή ήταν μόνο η αρχή, αφού τρία λεπτά μετά ο Νολίτο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τοπάλ και από κοντά «έγραψε» το 2-0, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη για τους Ισπανούς.

Το 3ο γκολ για την ομάδα του Ντελ Μπόσκε ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 48’, ο Ινιέστα έβγαλε στον Άλμπα (ήταν εκτεθειμένος), αυτός έδωσε στον Μοράτα και ο φορ της Γιουβέντους «έγραψε» το 3-0, πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό γκολ. Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικά και η Ισπανία έγινε η 3η ομάδα που εξασφαλίζει την πρόκριση στους «16».

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:


1. Ισπανία 6 (4-0)
2. Κροατία 4 (3-2)
3. Τσεχία 1 (2-3)
4. Τουρκία 0 (0-4)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.