Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Με το… δεξί Νάπολι, Μπιλμπάο, Μαρσέιγ και Τότεναμ

Γιουρόπα Λιγκ: Με το… δεξί Νάπολι, Μπιλμπάο, Μαρσέιγ και Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2015 01:45
Νάπολι, Μπιλμπάο, Μαρσέιγ και Τότεναμ ξεκίνησαν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ αντίθετα Λίβερπουλ, Φενέρ, Φιορεντίνα και Λάτσιο δεν τα κατάφεραν.

Μπορεί στο πρωτάθλημα η Νάπολι να αγνοεί τη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές, ωστόσο στην πρεμιέρα της στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν εντυπωσιακή! Οι «παρτενοπέι» διέλυσαν με 5-0 την Μπριζ στο «Σαν Πάολο» και ξεκίνησαν υποδειγματικά την πορεία τους στην Ευρώπη.

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Καγιεχόν (5’, 77’) και Μέρτενς (19’, 25’), ενώ ο Χάμσικ (53’) πέτυχε το 4ο γκολ για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μίντιλαντ κέρδισε με 1-0 την Λέγκια Βαρσοβίας στην Δανία και ισοβαθμεί με τους Ιταλούς στην κορυφή του γκρουπ.

Με ανατροπή η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε, άνετα η Μαρσέιγ του Μίτσελ


Γιουρόπα Λιγκ: Με το… δεξί Νάπολι, Μπιλμπάο, Μαρσέιγ και Τότεναμ
Η Μπιλμπάο βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, ωστόσο έφερε… τούμπα το ματς (3-1) στο «Σαν Μαμές» και ξεκίνησε με νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Βαυαροί, που είχαν στον πάγκο τον Σταφυλίδη, προηγήθηκαν στο 15’ με τον Άλτιντοπ, όμως ο Αντούριθ γύρισε το ματς για τους Βάσκους. Ο Ισπανός φορ σημείωσε δύο γκολ (55’, 66’) και έδωσε την ασίστ για το τέρμα του Σουσαέτα (90’), όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Παρτιζάν κέρδισε με 3-2 την Άλκμααρ στο Βελιγράδι, με τον Ουμαρού να πετυχαίνει τα δύο από τα τρία γκολ των Σέρβων.

Από την άλλη, η Μαρσέιγ του Μίτσελ πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 στην Ολλανδία απέναντι στην Χρόνινχεν του Χέντβιχες Μαντούρο.

Ενκουντού (25’), Οκάμπος (39’) και Αλεσαντρινί (61’) πέτυχαν τα γκολ για τους Γάλλους, σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια στην ολλανδική πόλη.

Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η Μπράγκα έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Σλόβαν Λίμπερετς χάρη σε τέρμα του Ράφα Σίλβα (60’).

Με Σον η Τότεναμ, βαθμό για Μονακό και Λίβερπουλ


Γιουρόπα Λιγκ: Με το… δεξί Νάπολι, Μπιλμπάο, Μαρσέιγ και Τότεναμ
Με τον Σον να πετυχαίνει δύο γκολ σε δύο λεπτά, η Τότεναμ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Καραμπάγκ στο Λονδίνο και ξεκίνησε ιδανικά την πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Αζέροι έκαναν την έκπληξη και προηγήθηκαν στο 7’ με πέναλτι του Ρίτσαρντ, όμως ο Σον έφερε… τούμπα το ματς με δύο γκολ σε δύο λεπτά (28’, 30’). Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 86’ ο Λαμέλα, «σφραγίζοντας» τη νίκη για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Άντερλεχτ και Μονακό ήρθαν ισόπαλες 1-1 στις Βρυξέλλες και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Οι Βέλγοι προηγήθηκαν στο 11’ με τον Ζιλέτ, όμως η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ισοφάρισε στο 85’ με τον Λασανά Τραορέ.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα στο θεσμό, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Μπορντό. Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν στο 65’ με γκολ του Λαλάνα, όμως δεν τελείωσαν το ματς και οι Γιρονδίνοι ισοφάρισαν για το τελικό 1-1 στο 81’ με γκολ του Ζουσί.

Στο άλλο ματς του γκρουπ, η Σιόν κέρδισε με 2-1 την Ρούμπιν Καζάν, χάρη σε δύο γκολ του Κονατέ, και πήρε προβάδισμα στον 2ο όμιλο.

Κάζο για Περέιρα, πλήγωσε τον Σόουζα η Βασιλεία


Γιουρόπα Λιγκ: Με το… δεξί Νάπολι, Μπιλμπάο, Μαρσέιγ και Τότεναμ
Με το αριστερό ξεκίνησε την πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ η Φενέρμπαχτσε, καθώς η ομάδα του Βίτορ Περέιρα ηττήθηκε με 3-1 από την Μόλντε μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Χόιλαντ (36’ πεν.), Ελγιουνουσί (53’) και Λίνες (65’) ήταν οι σκόρερ για την νορβηγική ομάδα, η οποία έφυγε με σπουδαίο τρίποντο από την Κωνσταντινούπολη. Οι Τούρκοι των πολλών αστέρων ισοφάρισαν απλώς στο 42’ σε 1-1 με γκολ του Νάνι, σε μια εφιαλτική βραδιά για την ομάδα του Περέιρα.

Στο άλλο ματς του ομίλου, Άγιαξ και Σέλτικ ήρθαν ισόπαλοι 2-2, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο Άμστερνταμ.

Οι Σκωτσέζοι προηγήθηκαν στο 8’ με τον Μπίτον, ισοφαρίστηκαν στο 25’ με τον Φίσερ και στο 42’ πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Λούστιγκ. Ωστόσο στο 73’ ο Ισαγκίρε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Άγιαξ ισοφάρισε για το τελικό σκορ στο 84’ με τον Σόνε.

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Φιορεντίνα του Πάουλο Σόουζα υποδέχθηκε την πρώην ομάδα του, Βασιλεία, η οποία έφυγε με σπουδαία νίκη (2-1) από την Ιταλία.

Οι «βιόλα» προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με τον Κάλινιτς και είχαν ευκαιρίες (και δοκάρι) για ένα δεύτερο γκολ. Αυτό δεν ήρθε και στο 65’ ο Ροντρίγκες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, αφήνοντας τους γηπεδούχους με αριθμητικό μειονέκτημα.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Βασιλεία, η οποία έφερε… τούμπα το ματς με τέρματα των Μπιάρνασον (71’) και Ελ Νένι (79’).

Σοκ στο 90+4’ για Λάτσιο, με το… αριστερό Σπόρτινγκ και Βιγιαρεάλ


Γιουρόπα Λιγκ: Με το… δεξί Νάπολι, Μπιλμπάο, Μαρσέιγ και Τότεναμ
Η Λάτσιο κρατούσε στα χέρια της νίκη στην έδρα της Ντνίπρο, ωστόσο οι περσινοί φιναλίστ ισοφάρισαν στο φινάλε για το τελικό 1-1.

Οι «λατσιάλι» προηγήθηκαν στο 34’ με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και είχαν μεγάλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Αυτό δεν ήρθε ποτέ και στο 90+4’ η Ντνίπρο «έκλεψε» το βαθμό με τον Σελεζνιόβ!

Από την άλλη, η Σπόρτινγκ γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 στην έδρα της κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας και ξεκίνησε με το… αριστερό τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ρώσους ήταν ο Σαμέντοφ, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Στην Αυστρία, η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε με 1-0 στην έδρα της Ραπίντ Βιέννης, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή (2-1) στο δεύτερο μέρος και ξεκίνησαν νικηφόρα στο θεσμό.

Στα άλλα ματς, η Βικτόρια Πλζέν κέρδισε με 2-0 την Ντιναμό Μινσκ, η Μπεσίκτας έφυγε με τη νίκη ( 1-0) από την έδρα της Σκεντερμπέου, ενώ ισόπαλοι έληξαν οι αγώνες Σεντ Ετιέν-Ρόζενμποργκ (2-2) και Λεχ Πόζναν-Μπελενένσες (0-0).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.