Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ήττα-σοκ για Άρσεναλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ήττα-σοκ για Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2015 01:43
Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ η Άρσεναλ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, αποτέλεσμα που φυσικά δεν άρεσε στον Ολυμπιακό.

Οι «κανονιέρηδες» ξεκίνησαν πιο δυνατά και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ζιρού. Στο 10’ ο Γάλλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Εντουάρντο πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση, ενώ στο 18’ το σουτ του 28χρονου κατέληξε στο δοκάρι.

Η Ντιναμό ευτύχισε να προηγηθεί στην πρώτη της οργανωμένη επίθεση, χάρη σε αυτογκόλ του Τσάμπερλέιν στο 24ο λεπτό. Ο Πίβαριτς βρέθηκε απέναντι στον Οσπίνα, ο Κολομβιανός έδιωξε, αλλά η μπάλα βρήκε στο σώμα του Άγγλου και κατέληξε στα δίχτυα.

Η Άρσεναλ όχι μόνο βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά έχασε και τον Ζιρού, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 40’. Τα πράγματα εξελίσσονταν άσχημα για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, η οποία γλίτωσε ένα δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, όταν ο Σουντανί σημάδεψε το δοκάρι του Οσπίνα.

Ωστόσο στο 58’ η Ντιναμό κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ, χάρη σε κεφαλιά του Φερνάντο έπειτα από κόρνερ του Μασάντο. Η Άρσεναλ έκανε την αντεπίθεση της και μείωσε στο 79’ με τον Γουόλκοτ, όμως το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «κανονιέρηδες» βρέθηκαν από την 1η αγωνιστική στο -3 από την Μπάγερν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.