Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Μοιρασιά στην Τρίπολη

Γιουρόπα Λιγκ: Μοιρασιά στην Τρίπολη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2015 00:14
Αστέρας Τρίπολης και Σπάρτα Πράγας ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και δύο δοκάρια για τις δύο ομάδες. Μάσα (2') και Λάφατα (56') τα γκολ που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά τον ΠΑΟΚ, και ο Αστέρας ξεκίνησε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Αρκάδες ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Σπάρτα Πράγας, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε φανταστικά για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα! Ο Μπερτόγλιο με εξαιρετική πάσα έβγαλε τον Μάσα απέναντι από τον Μπίτσικ και ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα!

Η Σπάρτα Πράγας άργησε να συνέλθει και στο 13’ ο Αστέρας «άγγιξε» ένα δεύτερο γκολ με τον Γιάννου! Έπειτα από νέα εξαιρετική πάσα του Μπερτόγλιο, ο Έλληνας άσος βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπίτσικ, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσέχο πορτιέρο.

Η απάντηση της Σπάρτα ήρθε στο 15’, όταν το συρτό πλασέ του Χίσμπαουερ πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αστέρα. Από εκείνο το σημείο οι Τσέχοι πήραν τον έλεγχο και στο 24’ έφτασαν ξανά κοντά στο 1-1, έχοντας δοκάρι με κεφαλιά του αφύλαχτου Φρίντεκ.

Το συνεχόμενο πάσινγκ γκέιμ των φιλοξενούμενων δυσκόλευσε σε αρκετές περιπτώσεις τους παίκτες του Βεργέτη και οι Τσέχοι είχαν νέα καλή στιγμή στο 38’ με επικίνδυνο γύρισμα του Κρέιτσι, που έδιωξε σωτήρια ο Γκοιάν προ του Λάφατα.

Ο Αστέρας άντεξε την πίεση της Σπάρτα στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δεύτερου είχε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Στο 48’, ο Μάσα βγήκε σε ανέλπιστο τετ-α-τετ, μετά από γλίστρημα του Κόστα, όμως το πλασέ του κατέληξε στο δοκάρι και λεπτό μετά, ο Φούντας επιχείρησε σκαφτό σουτ, με τη μπάλα να περνά εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπίτσικ.

Η Σπάρτα κράτησε το 1-0 και στο 55’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Λάφατα, ο οποίος βγήκε στην πλάτη του Γκοιάν και ισοφάρισε σε 1-1. Η φάση ξεκίνησε από σέντρα του Φρίντεκ που πέρασε από Χίσμπαουερ, Ιγκλέσιας και Έντερσον!

Στο 63’ οι Τσέχοι έφτασαν κοντά στην ανατροπή με τρομερό τρόπο, αφού μετά από γύρισμα του Γίρατσεκ, ο Γκοϊάν προσπάθησε να απομακρύνει με κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα και χρειάστηκε η εκτίναξη του Κοσίσκι για να μείνει το 1-1.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στα υπόλοιπα λεπτά. Ο Αστέρας προσπάθησε να απειλήσει με σουτ των Φερνάντες και Γιάννου, τα οποία δεν ανησύχησαν την Σπάρτα, ενώ στον αντίποδα, οι Τσέχοι βρήκαν δίχτυα στις καθυστερήσεις, όμως το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του Κρέιτσι στον Κοσίτσκι.

Περίπατος για Σάλκε στην Κύπρο


Γιουρόπα Λιγκ: Μοιρασιά στην Τρίπολη
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σάλκε έκανε περίπατο στην Κύπρο κι έφυγε με εμφατική νίκη (3-0) από την έδρα του ΑΠΟΕΛ.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ είχε την πλήρη υπεροχή και στο 28’ πήρε το προβάδισμα λεπτό με γκολ του Μάτιπ. Τη σκάνταλη πήρε ο Χούντελαρ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (35’, 71’), διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Εκτός από τα τρία γκολ, η γερμανική ομάδα είχε και δύο δοκάρια με Γκάις (8') και Μέγερ (22'), ενώ ο ΑΠΟΕΛ τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντε Βινσέντι για διαμαρτυρία στον διαιτητή (77’)

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Σάλκε 3
2. Σπάρτα Πράγας 1
3. Αστέρας Τρίπολης 1
4. ΑΠΟΕΛ 0






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.