Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα η Ρεάλ, άνετα και η Παρί

Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα η Ρεάλ, άνετα και η Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2015 23:53
Με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει χατ-τρικ (δύο πέναλτι), η Ρεάλ διέλυσε με 4-0 την Σαχτάρ στο Μπερναμπέου και ξεκίνησε με το.. δεξί τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκη και για Παρί, 2-0 με Μάλμε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στη Σαχτάρ και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο (4-0) τη φετινή πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η «βασίλισσα» είχε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 14’, όμως ο Μπενζεμά δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Ωστόσο, στο 30’ ο Μπενζεμά πήρε το… αίμα του πίσω, ανοίγοντας το σκορ από κοντά μετά από σέντρα του Ίσκο.

Στο 50’ η Σαχτάρ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Στεπανένκο και τρία λεπτά μετά ο διαιτητής είδε χέρι του Σρνα στην περιοχή των Ουκρανών, μόνο που η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Κροάτη αμυντικού.

Ο Ρονάλντο δεν έχασε την ευκαιρία να «γράψει» το 2-0 από το σημείο του πέναλτι, ενώ ο ίδιος πέτυχε και το 3ο γκολ της ομάδας του στο 63’, ξανά από την άσπρη βούλα. Ο Πορτογάλος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο 81’ με κοντινή κεφαλιά, φτάνοντας τα 80 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ (πρώτος σκόρερ).

Παράλληλα, ο άσος της Ρεάλ ξεπέρασε τον Μέσι στην πρώτη θέση των παικτών με τα περισσότερα χατ-τρικ σε ισπανικό σύλλογο (33 έναντι 32), ενώ έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα πέναλτι (11) στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 32o λεπτό ο Μπέιλ, ενώ αλλαγή έγιναν και οι Πέπε, Ράμος.

Με το δεξί η Παρί


Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα η Ρεάλ, άνετα και η Παρί
Στο άλλο ματς, η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 2-0 την Μάλμε στο Παρίσι και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με εξαιρετικό τελείωμα του Ντι Μαρία, ο οποίος σκόραρε σε πρώτο ημίχρονο αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην καριέρα του (τα άλλα 8 γκολ που είχε στη διοργάνωση σημειώθηκαν στο 2ο μέρος).

Οι «πρωτευουσιάνοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο 61’ «κλείδωσαν» τη νίκη με κοντινή κεφαλιά του Καβάνι, ύστερα από ασίστ-τακουνάκι του Ιμπραϊμοβιτς. Αυτό ήταν το 16ο γκολ του Ουρουγουανού φορ σε 27 παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:


1. Ρεάλ 3
2. Παρί Σεν Ζερμέν 3
3. Μάλμε 0
4. Σαχτάρ 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.