Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαμ: «Πολύ ισχυρή έδρα το Γ. Καραϊσκάκης, αλλά θα κερδίσουμε»

Λαμ: «Πολύ ισχυρή έδρα το Γ. Καραϊσκάκης, αλλά θα κερδίσουμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2015 18:00
Σίγουρος ότι η Μπάγερν θα φύγει με τη νίκη από την Αθήνα, παρά την ισχυρή έδρα του Ολυμπιακού, δήλωσε ο Φίλιπ Λαμ. «Θέλουμε να κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν υποτιμάμε κανέναν» τόνισε

Ο Φίλιπ Λαμ αναγνώρισε ότι ο Ολυμπιακός είναι δυνατός μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο δήλωσε βέβαιος πως η Μπάγερν θα πάρει τη νίκη και θα ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαστε 100% έτοιμοι. Το ερώτημα είναι ποιος μπορεί να κρατήσει αυτό το 100%. Αν δεν μπορείς τότε τιμωρείσαι. Αυτό ισχύει στην Μπουντεσλίγκα, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα προσπαθήσουμε από την αρχή μέχρι το τέλος να κρατήσουμε το 100% και αύριο θα υπάρξει ένας νικητής: Εμείς», δήλωσε ο Λαμ.

Για το «Γ. Καραϊσκάκης» και την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει: «Είναι πολύ ισχυρή έδρα το Καραϊσκάκη. Θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός και με τη βοήθεια του κόσμου να πετύχει η νίκη. Είναι η 1η αγωνιστική και όλα είναι κρίσιμα. Όλες οι ομάδες ξεκινούν από το 1ο λεπτό. Είναι σημαντικό στο Τσάμπιονς Λιγκ να ξεκινάς με νίκη για να έχεις μία καλή αρχή και ένα καλό κλίμα».

Για το γεγονός ότι η Μπάγερν ξεκινάει το Τσάμπιονς Λιγκ νικηφόρα τα τελευταία έντεκα χρόνια: «Πάνω απ' όλα έχει να κάνει με την ποιότητα της ομάδας. Έχουμε τεράστια εμπειρία. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Αύριο θέλουμε τους πρώτους τρεις πόντους για να έχουμε μία ηρεμία και το προβάδισμα έναντι στις υπόλοιπες ομάδες. Δεν υποτιμάμε κανέναν γιατί αυτό έχει δείξει η εμπειρία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το αν πιστεύει ότι η Μπάγερν μπορεί να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ: «Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Όλοι μας παρακολουθούμε όμως ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και είδαμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις το συγκεκριμένο τρόπαιο. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Κάθε ματς έχει και ένα εμπόδιο. Δεν είναι αυτονόητο ότι πάντα θα περνάμε πρώτοι στον όμιλο. Σίγουρα θα θέλαμε να κερδίσουμε έναν τέτοιο τίτλο, όμως, θα πρέπει να ξέρουμε και τις δυσκολίες. Αυριο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους πρώτους τρεις πόντους. Αν έχουμε ένα καλό ξεκίνημα, τότε θα έχουμε μία καλή πορεία»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.