Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σαουθάμπτον και Μπιλμπάο, διασυρμός για Σαμπντόρια (videos)

Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σαουθάμπτον και Μπιλμπάο, διασυρμός για Σαμπντόρια (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/7/2015 01:31
Η Ντόρτμουντ νίκησε με 1-0 την Βόλφσμπεργκερ στην Αυστρία και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο Βεστφάλεν. «Καθάρισαν» την πρόκριση Σαουθάμπτον και Σεντ Ετιέν, προβάδισμα για Μπιλμπάο, σοκ για Σαμπντόρια, Γουέστ Χαμ

Με το ένα πόδι στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί κέρδισαν με 1-0 την Βόλφσμπεργκερ στην Αυστρία και καλούνται να «κλειδώσουν» την πρόκριση στη ρεβάνς του Βεστφάλεν.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε σ’ όλο το παιχνίδι και η ομάδα του Τούχελ πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Χόφμαν στο 14ο λεπτό.

Η γερμανική ομάδα είχε την πλήρη υπεροχή στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, ωστόσο στο δεύτερο μέρος χαλάρωσε και οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

«Καθάρισαν» την πρόκριση Σαουθάμπτον και Σεντ Ετιέν, προβάδισμα για Μπιλμπάο


Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σαουθάμπτον και Μπιλμπάο, διασυρμός για Σαμπντόρια (videos)
Μια «ανάσα» από την πρόκριση στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ είναι η Σαουθάμπτον, καθώς η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν κέρδισε με 3-0 την Φίτεσε στο «Σεντ Μέρις».

Οι «Άγιοι» πήραν τη νίκη χάρη στα γκολ των Πελέ (36’), Τάντιτς (45+1’ πεν.) και Λόνγκ (84’), δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς του Άρνχεμ.

Νίκη με το ίδιο σκορ για την Σεντ Ετιέν, η οποία κέρδισε με 3-0 την Τάργκου Μούρες στην Ρουμανία και είναι ήδη στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Από την άλλη, σημαντικό προβάδισμα πήρε η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς οι Βάσκοι κέρδισαν με 2-0 την Ίντερ Μπακού στο «Σαν Μαμές» χάρη σε δύο γκολ του Εράσο.

Διασυρμός για Σαμπντόρια, σε περιπέτειες η Γουέστ Χαμ


Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σαουθάμπτον και Μπιλμπάο, διασυρμός για Σαμπντόρια (videos)
Η Σαμπντόρια επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια, ωστόσο γνώρισε εντός έδρας συντριβή με 4-0 από την σερβική Βοϊβοντίνα, σε μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς.

Από την άλλη, σε περιπέτειες μπήκε η Γουέστ Χαμ, καθώς η αγγλική ομάδα ήρθε ισόπαλη 2-2 στο Λονδίνο κόντρα στην Άστρα και καλείται να ανατρέψει το σκορ στη ρεβάνς της Ρουμανίας.

Βαλέντσια (23’) και Ζάρατε (51’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στα «σφυριά», όμως οι Ρουμάνοι εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή του Κόλινς (59’) και ισοφάρισαν με τέρματα των Μπόλντριν (71’) και Ογκμπόνα (82’ αυτ.).

Παράπονα για Απόλλωνα και ΑΕΚ Λεμεσού, προβάδισμα για Ομόνοια


Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σαουθάμπτον και Μπιλμπάο, διασυρμός για Σαμπντόρια (videos)
Ο Απόλλων Λεμεσού κρατούσε τη νίκη στα χέρια του κόντρα στην Καμπάλα, ωστόσο η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από την Κύπρο χάρη σε αμφισβητούμενο πέναλτι του Χουσεΐνοβ στο 90+5’.

Ο Απόλλωνας φώναξε για πέναλτι μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 14’ με κεφαλιά του Κολοκούδια.

Οι Αζέροι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα και τα κατάφεραν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη σε αμφισβητούμενο πέναλτι του Χουσεΐνοβ. Μάλιστα ο σκόρερ και αρχηγός των Αζέρων έκανε άσεμνες χειρονομίες προς τους Κύπριους οπαδούς.

Η Ομόνοια πήρε ισοπαλία με 0-0 από την Μπρόντμπι στην Δανία, ενώ η ΑΕΚ Λάρνακα ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Μπορντό και χρειάζεται ένα… θαύμα για να προκριθεί στα πλει-οφ.

Η κυπριακή ομάδα είχε έντονα παράπονα για τη διαιτησία, καθώς στο πρώτο γκολ των Γάλλων υπήρχε οφσάιντ σε σουτ του Ντιαμπαντέ, ενώ το πέναλτι για το 2-0 ήταν πολύ αυστηρό.

Σοβαρά επεισόδια και διακοπή στην Αλβανία


Η αναμέτρηση, Κουκέσι - Λέγκια Βαρσοβίας, διεκόπη στο 51' όταν οπαδός της γηπεδούχου ομάδας πέταξε πέτρα και πέτυχε ποδοσφαιριστή της πολωνικής ομάδας. Ο Ελβετός διαιτητής αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι και το πιθανότερο είναι η Λέγκια να πάρει την πρόκριση στα χαρτιά.

Μεγάλη έκπληξη στο ματς της Ραμποτνίτσκι με την Τραμπζονσπόρ, καθώς οι Σκοπιανοί πήραν τη νίκη με 1-0 στην έδρα τους και απέκτησαν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Η Μπελενένσες του Σάο Πίντο κέρδισε με 2-1 την Γκέτεμποργκ στην Πορτογαλία, ενώ η Ρούμπιν Καζάν επικράτησε με 3-2 της Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία.

Νίκη με το ίδιο σκορ για την Ρόζενμποργκ στην έδρα της Ντέμπρετσεν, ενώ η Σταντάρ Λιέγης κέρδισε με 2-1 τη Ζελέσνιτσαρ.
















Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.