Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκησε αλλά δεν έπεισε η ΑΕΚ (video)

Νίκησε αλλά δεν έπεισε η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/7/2015 21:31
Η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0 την Χαποέλ Ιερουσαλήμ χάρη σε όμορφο γκολ του Γκάλο, ωστόσο εμφάνισε σημάδια κόπωσης και έδειξε πως χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά.

Φιλική νίκη με 1-0 απέναντι στη Χαποέλ Ιερουσαλήμ πήρε η ΑΕΚ, η οποία πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση απέναντι σε αντίπαλο που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία του ισραηλινού πρωταθλήματος

Η απουσία του Βάργκας (λόγω ξεκούρασης) ήταν εμφανής για την «Ένωση», η οποία δυσκολεύτηκε να βγάλει ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία, ενώ έδειξε και κάποια ανασταλτικά προβλήματα, τα οποία δεν πλήρωσε.

Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Γκάλο, ο οποίος είχε καλή παρουσία και πέτυχε ένα τρομερό γκολ στο 66’ με δυνατό σουτ.

Το ματς:


Νίκησε αλλά δεν έπεισε η ΑΕΚ (video)
Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 2ο λεπτό, με τον Μπαρμπόσα να εκτελεί απευθείας φάουλ και τον Σάιτκοφ να αποκρούει με το ένα χέρι.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα έδειξαν διάθεση, ωστόσο τους έλειπε η ουσία και η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 23’. Ο Βασιλαντωνόπουλος πέρασε από δύο παίκτες και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Κρισάντους, όμως ο Νιγηριανός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σάιτκοφ.

Η απάντηση της Χάποελ ήρθε τρία λεπτά μετά, όταν ο Τζανετόπουλος δεν κατάφερε να απομακρύνει στην περιοχή, όμως στη συνέχεια διόρθωσε το λάθος του διώχνοντας στη γραμμή το σουτ του Χαντάντ.
Ο Μπαρμπόσα ανέβασε την απόδοση του μετά το πρώτο μισάωρο και στο 34’ έβγαλε τετ-α-τετ τον Γροντή, όμως το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ. Ο Πορτογάλος απείλησε ξανά στο 37’, όμως το σουτ του ήταν άστοχο.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Τραϊανός Δέλλας προχώρησε σε αλλαγές, χωρίς να αλλάξει το 4-2-3-1 που επέλεξε στο πρώτο μέρος. Οι Ισραηλινοί μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και είχαν δύο καλές στιγμές με σουτ του Μπουχιάν (59’) και Χαντάντ (61’).

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βρει ρυθμό, ωστόσο μπόρεσε να σκοράρει στην πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο μέρος. Το γκολ ήρθε στο 68’ όταν ο Γροντής έδωσε στον Γκάλο και αυτός με σουτ κεραυνό, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Χάποελ.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια και η επόμενη –και τελευταία- καλή στιγμή ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Άρθο να σημαδεύει το δοκάρι του Σάιτχοφ με κεφαλιά.

ΑΕΚ: Ανέστης (57΄Βούρας), Βασιλαντωνόπουλος (46’ Γκάλο), Λαμπρόπουλος (57’ Κολοβέτσιος), Τζανετόπουλος (57’ Άρθο), Πεταυράκης (57’ Σοϊλέδης), Ανάκογλου (57’ Σιμόες), Γιόχανσον (46’ Κορδέρο), Γροντής (79’ Φαγέ), Ζόριτς (46’ Αραβίδης), Μπαρμπόσα (46’ Πλατέλλας), Κρισάντους (46’ Τζεμπούρ)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.