Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαζουακού: «Δεν μπορείς να πεις όχι στη Ρόμα»

Μαζουακού: «Δεν μπορείς να πεις όχι στη Ρόμα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2015 16:21
Θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα δήλωσε ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος τόνισε πως αυτή τη στιγμή ανήκει στον Ολυμπιακό και σκέφτεται μόνο τους «ερυθρόλευκους».

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων δήλωσε ο Αρτούρ Μαζουακού. Σε συνέντευξη του στη «Gazzetta dello Sport», ο 22χρονος τόνισε πως δεν μπορεί να αρνηθεί μια πρόταση της Ρόμα, ενώ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ίντερ.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος πρόσθεσε ότι το μυαλό του ανήκει στον Ολυμπιακό και τις υποχρεώσεις του στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων: «Έρχομαι από μία εξαιρετική σεζόν, τη δεύτερη ως επαγγελματία. Είναι τιμητικό το ενδιαφέρον που υπάρχει από μεγάλες ομάδες, κάτι που δείχνει πως τα πηγαίνω καλά. Ωστόσο, χρειάζεται να το αποδεικνύω σε κάθε ματς και να βελτιωθώ περισσότερο.

Για τη Ρόμα: «Η Ιταλία είναι ένα πρωτάθλημα με ιδιαίτερες απαιτήσεις στο κομμάτι της τακτικής. Παρακολουθώ τη Ρόμα, επειδή παίζει στο ιταλικό πρωτάθλημα που είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Για εμένα είναι ένα όνειρο, επειδή είναι μία ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και διεκδικεί κάθε τίτλο στη χώρα της».

«Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες όπως ο Τότι και ο Ντε Ρόσι και ο κ. Γκαρσία που είναι συμπατριώτης μου. Σε μία πρόταση της Ρόμα δεν μπορείς να πεις όχι, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Ξέρω επίσης ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ίντερ, όπου παίζει ο “αδερφός” μου Κοντογμπιά, όπου παίξαμε μαζί στη Λανς. Για τη ώρα το μυαλό μου είναι μόνο στον Ολυμπιακό που και εκείνος παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο ποδόσφαιρο μπορούν τα πάντα να συμβούν, θα χρειαστεί να περιμένουμε
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.