Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανεώνει με Ρεάλ ο Ράμος

Ανανεώνει με Ρεάλ ο Ράμος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2015 00:29
Φλορεντίνο Πέρεθ και Σέρχιο Ράμος έλυσαν τις όποιες παρεξηγήσεις υπήρχαν και ο Ισπανός αμυντικός θα υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Marca».

Παίκτης της Ρεάλ μέχρι το 2020 θα είναι ο Σέρχιο Ράμος, όπως μεταδίδει η «Marca». Ο Ισπανός αμυντικός έδωσε τα χέρια με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 9 εκατ. ευρώ ετησίως.

Το υπάρχον συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017 και μετά από αυτή την εξέλιξη φαίνεται ότι κλείνει το θέμα της μεταγραφής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Άλλωστε, οι «κόκκινοι διάβολοι» εμφανίστηκαν ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, καταλογίζοντας του ότι όλα αυτά τα έκανε για να κερδίσει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.
Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι η συμφωνία θα επισημοποιηθεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, στις 23 Αυγούστου, ενώ ο Ράμος θα αποκτήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι η «AS» δεν θεωρεί κλεισμένη τη συμφωνία των δύο πλευρών, αναφέροντας πως ο Ράμος θα συναντηθεί ξανά με τη διοίκηση της Ρεάλ μετά το τέλος του φιλικού τουρνουά «Audi Cup» στις 5 Αυγούστου, προκειμένου να διαπραγματευτεί για το νέο συμβόλαιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.