Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλικός θρίαμβος για Βέλγιο στο Παρίσι (video)

Φιλικός θρίαμβος για Βέλγιο στο Παρίσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2015 00:08
«Έβρεξε» γκολ στο «Σταντ ντε Φρανς»! Σε ένα εντυπωσιακό φιλικό παιχνίδι, το Βέλγιο επικράτησε με 4-3 της Γαλλίας, η οποία γλίτωσε τη βαριά ήττα χάρη σε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Σπουδαία φιλική νίκη πήρε το Βέλγιο στη Γαλλία. Οι «κόκκινοι διάβολοι», που πλέον βρίσκονται στη 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισαν με 4-3 τους «τρικολόρ» στο «Σταντ ντε Φρανς» και πλέον ετοιμάζονται για το ντέρμπι κορυφής με την Ουαλία για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Euro 2016.

Ο Μαρουάν Φελαϊνί συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με το εθνόσημο, όντας πρωταγωνιστής για την ομάδα του Βίλμοτς. Ο άσος της Γιουνάιτεντ πέτυχε δύο γκολ (17’, 42’) και μοίρασε την ασίστ στο γκολ του Ναινγκολάν (50’), το οποίο έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Η Γαλλία κατάφερε να μειώσει στο 53’ με πέναλτι του Βαλμπουενά, όμως το Βέλγιο απάντησε άμεσα χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Αζάρ στο 54’!

Με το σκορ στο 1-4, οι «τρικολόρ» πίεσαν στα τελευταία λεπτά και κατάφεραν να γλιτώσουν τη βαριά ήττα χάρη στα γκολ των Φεκίρ (89’) και Παγιέτ (90+1’). Μάλιστα οι δύο άσοι σκόραραν το πρώτο τους γκολ με την Εθνική Γαλλίας, η οποία γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη φιλική ήττα στο Παρίσι, μετά από αυτή από τη Βραζιλία (1-3) στις 26 Μαρτίου.

Νίκες για Σερβία, Ρωσία και Κροατία, όλα μηδέν στην Ιρλανδία


Φιλικός θρίαμβος για Βέλγιο στο Παρίσι (video)
Μεγάλη φιλική νίκη και για τη Σερβία, η οποία διέλυσε με 4-1 το Αζερμπαϊτζάν και ετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι στη Δανία για τα προκριματικά του Euro.

Πρωταγωνιστής για τους Σέρβους ήταν ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (10’, 63’). Λιάιτς (55’) και Μάρκοβιτς (89’) πέτυχαν τα άλλα τέρματα ενώ το Αζερμπαϊτζάν ισοφάρισε προσωρινά στο 39’ με τον Ναζάροφ.

Με ανατροπή στα τελευταία λεπτά, η Ρωσία κέρδισε με 4-2 τη Λευκορωσία σε φιλικό που έγινε στην «Κίμκι Αρίνα».

Οι Ρώσοι προηγήθηκαν στο 20’ με τον Κοκορίν, όμως η Λευκορωσία έφερε… τούμπα το ματς με δύο τέρματα του Κίσλιακ (51’, 66’). Ωστόσο, η ομάδα του Καπέλο πήρε τη νίκη, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Γκολόβιν (77’), ενώ Μίραντσουκ (83’) και Κερζάκοφ (90+1’) διαμόρφωσαν το τελικό 3-2 μετά από ασίστ του Σατόφ.

Σε παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, Ιρλανδία και Αγγλία έμειναν στο 0-0 στο Δουβλίνο, ενώ η Κροατία κέρδισε με 4-0 του Γιβραλτάρ, έχοντας σκόρερ τους Σαρμπίνι (7’), Κόβασιτς (15’), Μάντζουκιτς (53’ πεν.) και Κράμαριτς (77’).








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.