Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάβι: «Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι περισσότερο...»

Τσάβι: «Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι περισσότερο...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/6/2015 02:39
Ο Τσάβι έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο έναν σπουδαίο κύκλο με 25 τίτλους στην Μπαρτσελόνα και ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να ζητήσει περισσότερα. «Ήδη μου λείπει η Μπαρτσελόνα», δήλωσε!

Ιστορία έγραψε ο Τσάβι στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο έμπειρος μέσος έφτασε τις 151 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ (ρεκόρ) και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κατακτά 25 τρόπαια με ισπανική ομάδα.

Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό του Βερολίνου και στη συνέχεια παραδέχτηκε πως δεν θα μπορούσε να είχε γράψει καλύτερο επίλογο:

«Δεν υπάρχουν λόγια για το περιγράψω. Πραγματικά δεν μπορώ να ζητήσω κάτι περισσότερο... Είμαι πανευτυχής. Ευχαριστώ αυτή την ομάδα για όλα όσα μου έχει προσφέρει, όλες εκείνες τις χαρές που ζήσαμε μαζί με αυτά τα παιδιά και τον φανταστικό μας κόσμο. Ήδη μου λείπουν…», δήλωσε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την Αλ Σαντ του Κατάρ.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Η Γιουβέντους έπαιξε καλά, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και δίκαια φτάσαμε στον τίτλο. Το αξίζουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και ειδικά στον Λουίς Ενρίκε, που δέχτηκε σκληρή κριτική, αλλά έκανε εξαιρετική δουλειά μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Όλη η ομάδα έμεινε ενωμένη και στο τέλος δικαιωθήκαμε», δήλωσε ο Τσάβι.

Ο 35χρονος λέει «αντίο» στην Μπαρτσελόνα έχοντας κατακτήσει οχτώ πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα, έξι Σούπερ Καπ, τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ, δύο Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων! Τεράστιος!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.