Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αγόρασε Παπαδόπουλο η Λεβερκούζεν

Αγόρασε Παπαδόπουλο η Λεβερκούζεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/6/2015 14:16
Την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου από την Σάλκε με κανονική μεταγραφή ανακοίνωσε η Λεβερκούζεν. Πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Έλληνας αμυντικός, στα 5,5 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος γίνεται μόνιμος κάτοικος Λεβερκούζεν! Παρότι δεν έχει αγωνιστεί από τον περασμένο Απρίλη λόγω εξάρθρωσης του αριστερού ώμου, η γερμανική ομάδα έδειξε πως εμπιστεύεται τον Έλληνα αμυντικό και προχώρησε στην απόκτηση του με κανονική μεταγραφή από τη Σάλκε.

Ο 23χρονος άσος αγωνίζονταν με τη μορφή δανεισμού στις «ασπιρίνες» και την Κυριακή (7/6) υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό φέρεται να αγγίζει το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Παρά τους δύο άσχημους τραυματισμούς μου στον ώμο, είχα μια φανταστική χρονιά στη Λεβερκούζεν. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα γιατί μου έδειξε εμπιστοσύνη και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να με αποκτήσει. Ανυπομονώ για το μέλλον μου σε αυτή την σπουδαία ομάδα που μπορεί να πετύχει τόσα πολλά» δήλωσε μετά τις υπογραφές ο Παπαδόπουλος.

Σάλκε: «Κούλη σε ευχαριστούμε»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.