Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουφόν: «Το πίστεψα όμως κέρδισε η καλύτερη ομάδα»

Μπουφόν: «Το πίστεψα όμως κέρδισε η καλύτερη ομάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/6/2015 01:29
«Το πίστεψα, όμως στο φινάλε κέρδισε η καλύτερη ομάδα». Αυτό δήλωσε μετά τον τελικό ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος εμφανίστηκε ψύχραιμος παρότι δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από την μεγάλη καριέρα του Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Ο έμπειρος γκολκίπερ έκανε τα πάντα ώστε η Γιουβέντους να μείνει ζωντανή στον τελικό, όμως στο φινάλε η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το τρόπαιο.

«Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ιδανικά αυτό το ταξίδι κατακτώντας τον τίτλο. Το πίστεψα πως μπορούσαμε να το καταφέρουμε, όμως αυτό δεν έγινε. Κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Αυτό δεν γίνεται πάντα στο ποδόσφαιρο, όμως σήμερα έγινε… Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορέσαμε να κοιτάξουμε στα μάτια μια τόσο δυνατή ομάδα», δήλωσε ο Μπουφόν και πρόσθεσε:

«Στους τελικούς, εάν είσαι η δυνατότερη ομάδα, έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις. Σήμερα η Μπαρτσελόνα ήταν το φαβορί και στο τέλος της βραδιάς σήκωσε το τρόπαιο. Το άξιζε! Η ήττα αυτή είναι μια από τις απογοητεύσεις που μπορείς να έχεις σε αυτό το άθλημα, αλλά έχουμε ζήσει πριν από αυτή μεγάλες στιγμές με τους φιλάθλους μας».

Για το γεγονός ότι είναι ψύχραιμος σε αντίθεση με τον Αντρέα Πίρλο που ξέσπασε σε δάκρυα παρότι έχει κερδίσει δύο φορές το τρόπαιο: «Είναι ξεχωριστό να βλέπουμε τον Αντρέα να εκφράζει τα συναισθήματά του τόσο έντονα. Εγώ χειρίζομαι τις καταστάσεις μεγάλης χαράς ή απογοήτευσης διαφορετικά», δήλωε ο Ιταλός

Μάλιστα ο Μπουφόν αποκάλυψε πως θέλει να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο για ακόμα τρία χρόνια: «Θα παίξω σε αυτό το επίπεδο για άλλα τρία χρόνια και μετά θα κλείσω την καριέρα μου. Ας ελπίσω να είμαι σε θέση να υλοποιήσω ακόμα ένα όνειρο πριν αποχωρήσω»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.