Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Στους ομίλους ο Αστέρας, τελευταίος ο ΠΑΟΚ!

Σούπερ Λιγκ: Στους ομίλους ο Αστέρας, τελευταίος ο ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/6/2015 22:38
Με γκολ του Ιγκλέσιας (77’), ο Αστέρας κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και εξασφάλισε την 2η θέση που δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στην τελευταία θέση ο «δικέφαλος του Βορρά» που ξεκινάει τη νέα σεζόν από τις 16 Ιουλίου! Στην 3η θέση ο Ατρόμητος, 2-0 τον αδιάφορο Παναθηναϊκό με δύο γκολ του Κατσουράνη.

Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα βρεθεί ο Αστέρας Τρίπολης! Οι Αρκάδες κέρδισαν με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και τερμάτισαν στη 2η θέση των πλει-οφ που δίνει εισιτήριο για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το γκολ του Ιγκλέσιας στο 77’ χάρισε τη νίκη για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη, η οποία ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια ονειρική και μαραθώνια σεζόν, που ξεκίνησε στις 16 Ιουλίου από τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ!

Σε αυτή τη θέση βρίσκεται πλέον ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν κατάφερε να κερδίσει στα πλει-οφ και τερμάτισε στην τελευταία θέση, που ουσιαστικά δεν του επιτρέπει να κάνει διακοπές. Οι Θεσσαλονικείς θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν στις 16 Ιουλίου, ενώ θα μάθουν τον αντίπαλο τους σε… δύο εβδομάδες (22 Ιουνίου).

Κακό παιχνίδι στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να βολεύονταν και με την ισοπαλία για τη 2η θέση. Οι Αρκάδες είχαν τον έλεγχο και ο ΠΑΟΚ απείλησε μόλις μια φορά με άστοχο σουτ του Μακ από πλεονεκτική θέση (38’). Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, όμως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του Ιτάνζ.

Ο ρυθμός ήταν πιο αργός στο δεύτερο μέρος. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς ευκαιρείς ώσπου στο 77’ ο Ιγκλέσιας κατάφερε να σκοράρει με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Ο ΠΑΟΚ δεν πίστεψε ποτέ στην ανατροπή, γνώρισε ακόμα μια ήττα και τερμάτισε στην τελευταία θέση των πλει-οφ χωρίς νίκη και με μόλις ένα γκολ σε έξι παιχνίδια!

Στην 3η θέση με «Κατσούρ» ο Ατρόμητος


Σούπερ Λιγκ: Στους ομίλους ο Αστέρας, τελευταίος ο ΠΑΟΚ!
Με τον Κατσουράνη να πετυχαίνει δύο γκολ, ο Ατρόμητος κέρδισε με 2-0 τον αδιάφορο Παναθηναϊκό στο Περιστέρι και τερμάτισε στην 3η θέση, που του δίνει εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Περιστεριώτες είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 41’ κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Κατσουράνη. Ο Πίτου Γκαρσία έβγαλε ωραία σέντρα, οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού δεν κατάφεραν να κόψουν και ο Έλληνας μέσος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι «πράσινοι», που έπαιζαν με δέκα Έλληνες, οι περισσότεροι εξ αυτών από τα τμήματα υποδομής, δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον Ατρόμητο, ο οποίος στο 61’ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Μετά από διώξιμο του Μαρινάκη, η μπάλα στρώθηκε στον Κατσουράνη, ο οποίος με ωραίο σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με τη νίκη ο Ατρόμητος εξασφάλισε την 3η θέση και το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά έχασε τη 2η θέση, καθώς στο άλλο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Τρίπολη.

Η βαθμολογία:

1. Παναθηναϊκός 14
2. Αστέρας 10
3. Ατρόμητος 8
4. ΠΑΟΚ 4

*1η θέση: 3ος Προκριματικός Τσάμπιονς Λιγκ (πρεμιέρα στις 28 ή 29 Ιουλίου)
*2η θέση: Όμιλοι Γιουρόπα Λιγκ (πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου)
*3η θέση: 3ος Προκριματικός Γιουρόπα Λιγκ (πρεμιέρα στις 30 Ιουλίου)
*4η θέση: 2ος Προκριματικός Γιουρόπα Λιγκ (πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.