Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/5/2015 21:01
Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» κέρδισαν με 2-0 την Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νου» και ξέφυγαν ξανά με +5 από τη Ρεάλ που αντιμετωπίζει τη Βαλένθια. Γκολάρα με ψαλιδάκι ο Πέδρο (85’), ο Νεϊμάρ (51’) το πρώτο γκολ.

Δύο ακόμα νίκες χωρίζουν την Μπαρτσελόνα από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Η Σοσιεδάδ άντεξε για 51 λεπτά την πίεση των γηπεδούχων χάρη στις αποκρούσεις του Ρούγι, ωστόσο στη συνέχεια η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κατάφερε να πάρει τη νίκη (2-0) στο «Καμπ Νου».

Νεϊμάρ (51’) και Πέδρο (85’) τα γκολ των «μπλαουγκράνα», που πέρασαν ξανά στο +5 από την Ρεάλ και εφόσον κάνουν το 2x2 απέναντι σε Ατλέτικο (εκτός) και Λα Κορούνια (εντός) θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, χωρίς να τους απασχολούν τα αποτελέσματα της Ρεάλ.

Με 17 σερί νίκες στην έδρα της απέναντι στην Σοσιεδάδ, όλα έδειχναν πως η Μπαρτσελόνα θα είχε εύκολο έργο κόντρα στους Βάσκους. Ωστόσο η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες άγχωσε τους γηπεδούχους, κρατώντας το μηδέν για 51 λεπτά παιχνιδιού χάρη στις αποκρούσεις του Ρούγι.

Ο γκολκίπερ της Σοσιεδάδ σταμάτησε την κεφαλιά του Μέσι στο 8’, νίκησε τον Νεϊμάρ σε τετ-α-τετ στο 12’, ενώ απόκρουσε με το ένα χέρι το σουτ του Πικέ στο 28ο λεπτό. Στο 33’ ο Σουάρες δεν κατάφερε να ευστοχήσει με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 50’ Ίνιγο Μαρτίνεθ σταμάτησε σωτήρια το σουτ του Ουρογουανού επιθετικού.

Ωστόσο, ένα λεπτό μετά, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να προηγηθεί και να διώξει το άγχος. Μετά από σέντρα του Μέσι, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Γκονθάλες και έφτασε στον Νεϊμάρ, ο οποίος με νέα κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Αυτό ήταν το νούμερο 112 γκολ για την τριάδα Νεϊμάρ - Σουάρες – Μέσι, που θέλει άλλα έξι γκολ για να ισοφαρίσει το ρεκόρ των Κριστιάνο-Μπενζεμά,-Ιγκουαΐν το 2011-12.

Μετά το γκολ, το παιχνίδι έχασε το ρυθμό του, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν ακόμα ένα γκολ, το οποίο βάζει υποψηφιότητα για ένα από τα κορυφαία της φετινής Πριμέρα. Στο 85’ ο Πέδρο βρήκε δίχτυα με ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 της αναμέτρησης.

Τα γκολ:




Η γκολάρα του Πέδρο:




Η εντυπωσιακή ενέργεια του Νεϊμάρ:




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.