Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Διπλό» παραμονής για Σάντερλαντ

Πρέμιερ Λιγκ: «Διπλό» παραμονής για Σάντερλαντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/5/2015 17:07
Με δύο τυχερά γκολ η Σάντερλαντ κέρδισε με 2-0 την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Σάντερλαντ συνεχίζει την αντεπίθεση της για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Μια εβδομάδα μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στη Σαουθάμπτον, οι «μαυρόγατες» κέρδισαν με 2-0 την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και ξέφυγαν προσωρινά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και προσπαθούσαν να πάρουν το προβάδισμα, ωστόσο αυτή που κατάφερε να σκοράρει ήταν η Σάντερλαντ, χάρη σε δύο τυχερά γκολ. Στο 53’ ο Γκόμες επιχείρησε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στον Γκρέιαμ και να καταλήγει στα δίχτυα του Χάουαρντ. Ομοίως στο 86’ η μπάλα χτύπησε στον Ντεφό, μετά από κακό σουτ του Τζόνσον, ξεγελώντας ξανά τον Αμερικανό πορτιέρο.

Στον αντίποδα, η Έβερτον, που ελπίζει για ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του Fair Play, είχε μεγάλη ευκαιρία στο 73’ με σουτ του ΜακΚάρθουρ που χτύπησε στο δοκάρι του Παντιλίμον. Τα «ζαχαρωτά» δεν κατάφεραν να σκοράρουν για πρώτη φορά μετά από 7 παιχνίδια και γνώρισαν δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Με τη νίκη της, η Σάντερλαντ έφτασε τους 36 βαθμούς και ανέβηκε προσωρινά στην 14η θέση με +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια το πρόγραμμα της ομάδας είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς στα τρία τελευταία παιχνίδια θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Λέστερ στην έδρα της και τις Άρσεναλ (εξ’ αναβολής ματς), Τσέλσι στο Λονδίνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.