Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνουν τα πλει-οφ Γκολάσα και Κωνσταντινίδης

Χάνουν τα πλει-οφ Γκολάσα και Κωνσταντινίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/5/2015 17:18
Άσχημα νέα στον ΠΑΟΚ καθώς οι Κωνσταντινίδης και Γκολάσα έχουν υποστεί θλάση και χάνουν όλη την διαδικασία των πλέι οφ. Ανησυχία με Αθανασιάδη.

Νοκ άουτ τέθηκαν οι Εγιάλ Γκολάσα και Δημήτρης Κωνσταντινίδης λίγες ημέρες πριν την έναρξη των πλει-οφ. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους αριστερούς προσαγωγούς και θα χάσει όλη τη διαδικασία των πλει-οφ, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Κωνσταντινιδη. Ο νεαρός μπακ έχει θλάση δευτέρου βαθμού στη δεξιά γάμπα θα μείνει νοκ-άουτ για 4-5 εβδομάδες.

Ανησυχία υπάρχει και για την κατάσταση του Αθανασιάδη. Ο 27χρονος επιθετικός νιώθει έντονες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε μαγνητική. Από την άλλη, ο Περέιρα έχει τέσσερα ράμματα στο δεξί φρύδι από χτύπημα στην προπόνηση της Παρασκευής και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Στο παιχνίδι της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη θα απουσιάσουν οι Γιακουμής και Σαλπιγγίδης, καθώς και οι τιμωρημένοι Ρικάρντο Κόστα, Νομπόα, Μακ και Αθανασιάδης.

Η αποστολή: Ιτάνζ, Γλύκος, Σκόνδρας, Ρατς, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Τζαβέλλας, Παπαγιαννόπουλος, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Μαντούρο, Πόζογλου, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης, Σαββίδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.