Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στα ημιτελικά με Κουτίνιο η Λίβερπουλ (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Στα ημιτελικά με Κουτίνιο η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2015 23:53
Με γκολ του Κουτίνιο, η Λίβερπουλ κέρδισε με 1-0 την Μπλάκμπερν στο «Ίγουντ Παρκ» και εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα.

Παρότι χρειάστηκε δεύτερο ματς μετά το 0-0 στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Μπλάκμπερν στο «Ίγουντ Παρκ».

«Χρυσός» σκόρερ για τους «κόκκινους» ήταν ο Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος έπειτα από εξαιρετικό 1-2 με τον Χέντερσον, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, χαρίζοντας στην ομάδα του το εισιτήριο για το «Γουέμπλει».

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο δυσκολευόταν να βρει χώρους απέναντι στην κλειστή άμυνα της Μπλάκμπερν με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μόλις δύο καλές στιγμές με σουτ των Τζόνσον και Κουτίνιο που έδιωξε ο Ίστγουντ.

Η Μπλάκμπερν είχε μεγάλη ευκαιρία στο 47’, με τον Μινιολέ να αποκρούει εντυπωσιακά την προσπάθεια του Κίρνι, ενώ τρία λεπτά μετά η Λίβερπουλ απάντησε με ωραίο σουτ του Χέντερσον που πέρασε άουτ.

Τη λύση για τη Λίβερπουλ έδωσε στο 70’ ο Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Χέντερσον και με ωραίο τελείωμα στην περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, η Λίβερπουλ «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα, ενώ στο άλλο ζευγάρι, η Άρσεναλ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Ρέντινγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.