Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιαννιώτας: «Δεν έχω συζητήσει με κανέναν»

Γιαννιώτας: «Δεν έχω συζητήσει με κανέναν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2015 19:56
Ο Γιάννης Γιαννιώτας διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τονίζοντας ότι δεν έχει συζητήσει με καμία ομάδα και πως περιμένει πρώτα να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Το όνομα του Γιάννη Γιαννιώτα έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο άσος του Αστέρα Τρίπολης, μιλώντας στο «ΣΠΟΡ FM 94,6», ξεκαθάρισε πως δεν έχει συζητήσει με κανέναν:

«Στόχος μου είναι να είμαι υγιής για να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω πάντα, να δουλεύω ώστε να φθάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Να φθάσω στα 35 και να έχω κάνει όσα θέλω. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα σενάρια, δεν με αγγίζουν. Έχει χρόνο μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Όταν τελειώσει τότε κάνω σκέψεις για αυτό το θέμα. Δεν έχω συζητήσει με κανέναν».

Νωρίτερα, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Προερχόμουν από κακή σεζόν και ήρθα στον Αστέρα και βρήκα τα πράγματα όπως ήθελα, είναι υγιές σωματείο. Οπότε κατά κάποιο τρόπο βγήκα δικαιωμένος. Είναι θέμα δουλειάς και παικτών. Αυτό που βγάζει είναι αποτέλεσμα δουλειά. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ και παίζουμε μπροστά. Όλοι οι παίκτες είναι εξαιρετικοί και το βλέπουν όλοι αυτό».

Για το πόσο έχει στο μυαλό του το γκολ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, απάντησε και το που θέλει να κινείται μέσα στο γήπεδο: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το γκολ. Με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα μου. Μακάρι να κερδίσουμε και ας μη σκοράρω ποτέ, διότι διαφορετικά δεν θα είμαι χαρούμενος. Δεξιά και αριστερά μου αρέσει να παίζω και πίσω από τον επιθετικό δεν έχω πρόβλημα, αλλά προτιμώ δεξιά ή αριστερά».

Για το ντεμπούτο του με την Εθνική: «Ήξερα στη Εθνική ότι το κλίμα θα είναι εξαιρετικό. Δεν το περίμενα τόσο καλό. Είναι καλύτερο ακόμη και από αυτό που είχαμε στην Ελπίδων. Όλοι οι παίκτες είναι σπουδαίοι χαρακτήρες. Πιστεύω ότι και την τελευταία στιγμή θα τα καταφέρουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.