Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Άνφιλντ» η Γιουνάιτεντ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Άνφιλντ» η Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2015 17:23
Με δύο όμορφα γκολ του Χουάν Μάτα (14’, 59’), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-1 την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και ξέφυγε με +5 από την αντίπαλο της στην 4η θέση της βαθμολογίας. Μείωσε με Στάριτζ η Λίβερπουλ (69’), αποβλήθηκε ο Τζέραρντ μόλις 40 δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι!

Σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-1 την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και έκανε μεγάλο βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας τους «κόκκινους» στο -5 από την τετράδα.

Πρωταγωνιστής για τους «κόκκινους διαβόλους» ήταν ο Χουάν Μάτα, ο οποίος με δύο όμορφα το γκολ (το δεύτερο υποψήφιο για τα καλύτερα της σεζόν), οδήγησε την ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ στη μεγάλη νίκη. Μείωσε στο 69’ η Λίβερπουλ, που είχε αρνητικό πρωταγωνιστή τον Στίβεν Τζέραρντ.

Ο αρχηγός των «κόκκινων», στο τελευταίο του ντέρμπι απέναντι στη Γιουνάιτεντ, αποβλήθηκε 40 δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι (46’), πατώντας το πόδι του Ερέρα που βρίσκονταν στο έδαφος.

Αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα στο παιχνίδι, με τον Τζόουνς να γλιτώνει την κόκκινη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μινιολέ απόκρουσε πέναλτι του Ρούνεϊ, κρατώντας το 2-1. Νεύρα και στο φινάλε, με τον Σκτρέλ να πατάει τον Ντε Χέα στο πόδι.

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Άνφιλντ» η Γιουνάιτεντ (video)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 14ο λεπτό. Μετά από μαγική κάθετη του Ερέρα, ο Μάτα πάτησε περιοχή και με ωραίο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μινιολέ.

Κακή εμφάνιση από τη Λίβερπουλ στο πρώτο μέρος, με τους «κόκκινους» να είχαν μόλις μια καλή στιγμή στο 35’ με σουτ του Λαλάνα από πλεονεκτική θέση, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Ντε Χέα.

Οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν με το ξεκίνημα της επανάληψης χάρη στην απευθείας αποβολή του Τζέραρντ για πάτημα στον αστράγαλο του Ερέρα. Η Γιουνάιτεντ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πέτυχε δεύτερο γκολ στο 59’, ξανά με τον Χουάν Μάτα. Μετά από όμορφη πάσα του Ντι Μαρία, ο Ισπανός με εκπληκτικό ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 2-0.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να επιστρέψει στο ματς στο 69’ χάρη σε γκολ του Στάριτζ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στη κλειστή γωνία του Ντε Χέα. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους, καθώς η Γιουνάιτεντ έκλεισε τους χώρους και μάλιστα στις καθυστερήσεις είχε ευκαιρία για να πετύχει 3ο γκολ, ωστόσο ο Μινιολέ απόκρουσε πέναλτι του Ρούνεϊ.

Το παιχνίδι είχε αρκετά νεύρα στο δεύτερο μέρος, με τον Τζόουνς να γλιτώνει την κόκκινη κάρτα στο 56’ για σκληρό φάουλ στον Χέντερσον, ενώ στο 79’ ο Μπαλοτέλι (που είχε κίτρινη) δεν συγκράτησε τα νεύρα του και έπιασε με το χέρι το πόδι του Βαλέντσια μετά από μονομαχία των δύο παικτών σε διεκδίκηση της μπάλας. Μάλιστα στο φινάλε ο Σκτρέλ πάτησε το πόδι του Ντε Χέα, γλιτώνοντας την κόκκινη.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Λίβερπουλ μετά τις 14 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», με την ομάδα του Μέρσεσάιντ να βρίσκεται πλέον στο -5 από την 4η θέση και στο +1 από τις Τότεναμ και Σαουθάμπτον που ισοβαθμούν στην 6η θέση.

Τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.