Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2015 17:16
Παίζοντας από το 2ο λεπτό με αριθμητικό πλεονέκτημα, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-0 την Γουέστ Μπρομ στο «Έτιχαντ» και επέστρεψε στις νίκες, μειώνοντας προσωρινά στο -3 τη διαφορά της από την Τσέλσι, που έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Μπονί (27’), Φερνάντο (40’) και Σίλβα (77’) τα γκολ, απέβαλε λάθος παίκτη ο Σόμπρικ.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο διαιτητής τα έκανε… θάλασσα, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε άνετα με 3-0 την Γουέστ Μπρομ στο «Έτιχαντ» και μείωσε προσωρινά στο -3 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Μόλις στο 2ο λεπτό έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα. Ο Ντόουσον έκανε φάουλ στον Μπονί έξω από την περιοχή και στη συνέχεια της φάσης, ο ΜακΌλεϊ τον ανέτρεψε μέσα από την περιοχή, με τον διαιτητή να αποβάλλει τον δεύτερο και να δίνει φάουλ εκτός περιοχής!

Η Σίτι είχε την πλήρη υπεροχή, δημιούργησε ευκαιρίες και στο 27’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με το πρώτο γκολ του Μπονί με τη φανέλα των «πολιτών». Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν το προβάδισμα τους στο 40’ με τον Φερνάντο, ο οποίος σκόραρε από κοντά, σημειώνοντας το 1000ο τέρμα της ομάδας του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 58’ είχε διπλό δοκάρι με σουτ των Αγκουέρο και Μπονί. Η Γουέστ Μπρομ ισοφάρισε τα δοκάρια στο 73’με κεφαλιά του Λέσκοτ και τρία λεπτά μετά η Σίτι διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με γκολ του Σίλβα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.