Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν:  «Καθάρισε» από ημίχρονο η Ατλέτικο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» από ημίχρονο η Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2015 21:27
Με κεφαλιές των Τόρες (3’) και Τιάγκο (44’) έπειτα από εκτελέσεις φάουλ του Κόκε, η Ατλέτικο κέρδισε με 2-0 την Χετάφε στο «Βιθέντε Καλντερόν» και μείωσε ξανά στο -1 τη διαφορά της από την 3η Βαλένθια.

Μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στην Πριμέρα, η Ατλέτικο επέστρεψε στις νίκες, με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να επικρατεί με 2-0 της Χετάφε στο «Βιθέντε Καλντερόν», πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στο πρώτο μέρος.

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν την υπεροχή και κατάφεραν να προηγηθούν με το… καλημέρα στο ματς. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Κόκε εκτέλεσε το φάουλ και ο Τόρες με εξαιρετική κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η Ατλέτικο «άγγιξε» το 2-0 στο 9’ με το σουτ του Κόκε να χτυπάει στο δοκάρι και ύστερα στο πόδι του γκολκίπερ, ωστόσο η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ο Ισπανός είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκουαίτα από το ύψος της μικρής περιοχής, ωστόσο μετά από δική του εκτέλεση φάουλ στο 43’, ο Τιάγκο «έγραψε» το 2-0 με κεφαλιά.

Το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Ατλέτικο να φτάνει τους 59 βαθμούς και να μειώνει ξανά στο -1 τη διαφορά της από την 3η Βαλένθια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.