Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε τη Μαν. Σίτι η Γουέστ Χαμ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε τη Μαν. Σίτι η Γουέστ Χαμ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2014 16:44
Συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα η Γουέστ Χαμ, η οποία κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Άπτον Παρκ» και ανέβηκε στην 3η θέση, ισοβαθμώντας με τη Σαουθάμπτον στους 16 βαθμούς! Αμαλφιτανό (21’) και Σακό (75’) τα γκολ, μείωσε στο 77’ με γκολάρα του Σίλβα η Σίτι που είχε και δύο δοκάρια.

Η φορμαρισμένη Γουέστ Χαμ υποχρέωσε την Μάντσεστερ Σίτι στη δεύτερη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις με σπουδαία εμφάνιση πήρε τη νίκη με 2-1 στο Λονδίνο και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο «Άπτον Παρκ», με την Γουέστ Χαμ να αντέχει την αρχική πίεση της Σίτι και στο 21’ κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Αμαλφιτανό ο οποίος σκόραρε από κοντά μετά από ωραία ενέργεια του Βαλέντσια.

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε τη Μαν. Σίτι η Γουέστ Χαμ (video)
Μάλιστα τα «σφυριά» είχαν ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας καλές στιγμές με τους Ντάουνινγκ, Βαλέντσια και Κόλινς, με την Σίτι από την πλευρά της να μην μπορούσε να απειλήσει.

Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε δυνατά και στην επανάληψη, έχοντας μεγάλη ευκαιρία στο 53’ με σουτ του Ντάουνινγκ, ωστόσο στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Αγκουέρο στο 60’ και στο 65’, με τη δεύτερη να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι είχε πάρει φωτιά, με τον Σακό να απειλεί για το 2-0 στο 72’, ενώ δύο λεπτά μετά η Σίτι είχε νέο δοκάρι με πλασέ του Τουρέ, που βρήκε στη συμβολή των δοκαριών.

Αφού γλίτωσε την ισοφάριση, η Γουέστ Χαμ κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ, με τον Σακό να σκοράρει με κεφαλιά στο 75’ και να γίνεται ο πρώτος στην ιστορία της ομάδας που πετυχαίνει 6 γκολ στις πρώτες 6 εμφανίσεις με την ομάδα.

Η απάντηση της Σίτι ήταν άμεση, με τον Σίλβα να μειώνει στο 77’ σε 2-1 με πανέμορφη ενέργεια και τελείωμα. Ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά, οι «πολίτες» δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, μένοντας έτσι στο -5 από την Τσέλσι που αντιμετωπίζει αύριο την Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.