Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αγώνα δρόμου για Μαν. Γιουνάιτεντ ο Ντιέγκο Κόστα, νοκ-άουτ ο Ρεμί

Αγώνα δρόμου για Μαν. Γιουνάιτεντ ο Ντιέγκο Κόστα, νοκ-άουτ ο Ρεμί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2014 18:24
Αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει ο Ντιέγκο Κόστα όπως δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο. «Εκτός για δύο με τρεις εβδομάδες ο Ρεμί», αποκάλυψε ο Πορτογάλος.

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», ο Ζοζέ Μουρίνιο βλέπει τους δύο από τους τρεις επιθετικούς του να βρίσκονται στα... πιτς.

Συγκεκριμένα ο Ρεμί τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Μάριμπορ και όπως αποκάλυψε ο Πορτογάλος τεχνικός θα μείνει εκτός για δύο με τρεις εβδομάδες, ενώ ο Ντιέγκο Κόστα δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις καθώς εκτός από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για τη θεραπεία ίωσης.

Ο τεχνικός της Τσέλσι δήλωσε πως ο Ισπανός των «μπλε» έχει πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής, ωστόσο ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του ποδοσφαιριστή:

«Ο Ντιέγκο έχει μια ελπίδα. Δεν λέω ότι μπορεί να αγωνιστεί, αλλά το προσπαθούμε. Θα δούμε τι θα συμβεί μέσα σε αυτές τις τρεις ημέρες. Του έχουν συμβεί τα πάντα τις τελευταίες μέρες. Ήταν τραυματίας και έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο για το θέμα της ίωσης του, το οποίο έπρεπε να το δουν οι γιατροί

Αυτό το πρόβλημα δεν τον βοήθησε στην αποθεραπεία του καθώς δεν μπορούσε να έρθει στις προπονήσεις και το ιατρικό επιτελείο τον επισκέπτονταν στο σπίτι του
», δήλωσε ο Μουρίνιο.

Εφόσον ο Ντιέγκο Κόστα δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε ο Μουρίνιο αναμένεται να χρησιμοποιήσει ως βασικό επιθετικό τον Ντιντιέ Ντρογκμπά εκτός εάν επιλέξει διαφορετικό σύστημα χωρίς κλασικό «εννιάρι».

Στα καλά νέα πως ο Πορτογάλος αποκάλυψε ότι οι Σούρλε, Ραμίρες και Μίκελ που δεν αγωνίστηκαν με τη Μάριμπορ έχουν αρκετές πιθανότητες να είναι σε θέση να αγωνιστούν

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.