Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκόραρε ξανά ο Γκέκας, ήττα για την Ακισασπόρ

Σκόραρε ξανά ο Γκέκας, ήττα για την Ακισασπόρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2014 20:51
Ο Φάνης Γκέκας σκόραρε ξανά για λογαριασμό της Ακισασπόρ, φτάνοντας τα 8 γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα, ωστόσο η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Καραμπούκσπορ και έχασε την ευκαιρία να περάσει προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συνεχίζει να σκοράρει στην Τουρκία ο Φάνης Γκέκας, καθώς ο Έλληνας φορ άνοιξε το σκορ για την Ακισασπόρ στο 52ο λεπτό, ωστόσο στη συνέχεια η ομάδα του έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα και γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα της Καραμπούκσπορ, η οποία έκανε την ανατροπή με τους Ραζάκ Τραορέ (56’ πεν.) και Μπαχαντίρ (90’).

Έτσι η Ακισασπόρ έμεινε στην 3η θέση με 13 βαθμούς, όσους έχει και η Γαλατασαράι με παιχνίδι λιγότερο, ενώ ο Γκέκας έφτασε τα 8 γκολ (σε 7 παιχνίδια) στο τουρκικό πρωτάθλημα και παραμένει πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη σεζόν ο Έλληνας άσος πέτυχε 13 γκολ σε 24 συμμετοχές με την Κονιασπόρ, ενώ τη σεζόν 2012-13 είχε σημειώσει 12 τέρματα σε 15 παιχνίδια με τη νυν ομάδα του βοηθώντας την να μείνει στην κατηγορία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.