1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ανακοίνωσε Φαν Βέερτ ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Φαν Βέερτ ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2024 23:09
Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Τομ Φαν Βέερτ με τον Ολλανδό επιθετικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες.

Σημαντική κίνηση στην επίθεση για τον Ατρόμητο ο οποίος απέκτησε τον Τομ Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός επιθετικός μετά από μία διετία στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Περιστερίου, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο 34χρονος στράικερ σημείωσε 1 γκολ σε επτά παιχνίδια τη φετινή σεζόν έχοντας ελάχιστο χρόνο συμμετοχής ενώ συνολικά αποχωρεί από την ΑΕΚ μετρώντας 7 γκολ σε 24 παιχνίδια. Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η θητεία του στον Βόλο με τον οποίο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος τη σεζόν 2021-22, σκοράροντας 17 γκολ σε 31 εμφανίσεις.Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Τομ Φαν Βέερτ με ελεύθερη μεταγραφή, υπογράφοντας συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Ο Τομ Φαν Βέερτ είναι γεννημένος στις 7 Ιουνίου του 1990 και την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.

Στη χώρα μας αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη σεζόν 2021/22 με τη φανέλα του Βόλου και κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Stoiximan Super League, σκοράροντας 17 γκολ σε 31 εμφανίσεις, επίτευγμα που του χάρισε και τη μεταγραφή του.

Την επαγγελματική του καριέρα την άρχισε τον Ιανουάριο του 2009 στην Ντεν Μπος στην οποία παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2014, σκοράροντας 45 γκολ σε 118 συμμετοχές. Ακολούθησε η μετακόμισή του στην Εξέλσιορ μέχρι το 2016, καταφέρνοντας ακόμα πιο εντυπωσιακά νούμερα, έχοντας 31 γκολ σε 70 εμφανίσεις
.

Ακολούθησε η διετής του παρουσία στη Χρόνινχεν στην οποία είχε 18 γκολ και το 2018 αγωνίστηκε για πρώτη φορά εκτός Ολλανδίας, αγωνιζόμενος στη Δανία με τη φανέλα της Άαλμποργκ, στην οποία παρέμεινε για τρία χρόνια, έχοντας συνολικά 31 γκολ σε 91 εμφανίσεις.

Μετά και την ολοκλήρωση και του τυπικού σκέλους της συμφωνίας, ο Τομ Φαν Βέερτ που επέλεξε και πήρε το νούμερο «9», πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εδώ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για αυτή τη συμφωνία. Από την πρώτη στιγμή που ο Ατρόμητος με προσέγγισε, ήμουν πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη και πραγματικά ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα να πω ότι θα έρθω στον Ατρόμητο, ειδικότερα από τη στιγμή που μίλησα και με τον νέο μας προπονητή, τον Πάμπλο Γκαρσία.

Πραγματικά υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες και από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά όταν μου μίλησαν από τον Ατρόμητο, ο Τεχνικός Διευθυντής, ο κ. Αγγελόπουλος, μου εξήγησαν το πρότζεκτ, τους στόχους και το τι θέλουν να πετύχουν εδώ, δεν υπήρχε ιδιαίτερη σκέψη. Γνωρίζω την ιστορία, γνωρίζω την προοπτική και πραγματικά ο τρόπος προσέγγισης, μου δημιούργησε ένα συναίσθημα που ήθελα να πω το ναι.

Όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα, έχω μάθει τα πάντα για τον Ατρόμητο. Έχει φτάσει πολλές φορές στην Ευρώπη, είναι πλέον μια σταθερή δύναμη στη χώρα, η οποία αξίζει πάντα να είναι στις υψηλότερες θέσεις.

Μόνο αν δείτε το προπονητικό κέντρο της ομάδας, που ήταν σημαντικό στοιχείο για μένα, διότι θα είμαι εδώ κάθε μέρα, καταλαβαίνετε τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Πρόκειται για εγκαταστάσεις που χαίρεται κάθε ποδοσφαιριστής να έχει και να δουλεύει. Ελπίζω σε μια χρονιά που θα είναι καλύτερη από την περσινή που σημαίνει ότι στόχος μας πρέπει να είναι η πρώτη εξάδα για τα playooffs».

Σε ό,τι αφορά στον κόσμο, είπε:

«Πραγματικά ανυπομονώ να τους γνωρίσω. Ήδη έχω λάβει μηνύματα από τους οπαδούς μας από τη στιγμή που μαθεύτηκε η είδηση. Ήταν πολύ θετικά μηνύματα. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, με τα όσα θα πετύχω μέσα στο γήπεδο».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες