3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Κύπελλο Αγγλίας: Τιτανομαχία Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ στα ημιτελικά (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Τιτανομαχία Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ στα ημιτελικά (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2022 22:56
Τιτανομαχία προέκυψε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ θα αναμετρηθούν στο «Γουέμπλει» για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας ο άλλος ημιτελικός, στις 16/17 Απριλίου οι αγώνες.

Συμπληρώθηκε το «παζλ» των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, με τις Κρίσταλ Πάλας, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να εξασφαλίζουν τα τρία τελευταία εισιτήρια. Παράλληλα, διεξήχθη και η κλήρωση για τους «4», με «πολίτες» και «κόκκινους» να συγκρούονται στο «Γουέμπλεϊ» για μια θέση στον τελικό.Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 4-1 της Σαουθάμπτον εκτός έδρας και τη νίκησε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν μετά τις δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Ο Στέρλινγκ άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, ο Λαπόρτ ισοφάρισε στο 45+2’ με αυτογκόλ, αλλά ο Ντε Μπρόινε με πέναλτι στο 62’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Στο 73’ ο Στέφεν νίκησε σε τετ-α-τετ τον Τσε Άνταμς αποτρέποντας από τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν και δύο λεπτά μετά ο Φόντε με τρομερό σουτ από το ημικύκλιο «έγραψε» το 3-1. Το… κερασάκι έβαλε στο 78’ ο Μαχρέζ με σουτ εντός περιοχής, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.



Αντίπαλος της Σίτι στον ημιτελικό θα είναι η Λίβερπουλ, η οποία νίκησε με το δύσκολο 1-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Σίτι Γκράουντ». Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 78’ ο Ζότα, σπρώχνοντας από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Τσιμίκα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά μέσω VAR σε μια πολύ οριακή φάση.

Η Νότιγχαμ δεν πτοήθηκε και στο 89’ «άγγιξε» το 1-1 αλλά η κεφαλιά του Γέιτς από θέση βολής δεν ανησύχησε τον Άλισον. Τρία λεπτά νωρίτερα, οι γηπεδούχοι είχαν ζητήσει πέναλτι σε ανατροπή του Γέιτς από τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ, αλλά ο διαιτητής έκρινε ότι δεν υπήρχε παράβαση θεωρώντας ότι ο Άγγλος πήγε να εκπνεύσει την ποινή.

Ως εκ τούτου, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ θα αναμετρηθούν δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν στις 10 Απριλίου στο «Έτιχαντ» για την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ο ημιτελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 16 ή 17 Απριλίου στο «Γουέμπλεϊ».



Λονδρέζικη μονομαχία στον 2ο ημιτελικό

Νωρίτερα, η Κρίσταλ Πάλας ισοπέδωσε με 4-0 την Έβερτον στο «Σέλχαστ Παρκ» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2015-16. Η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (25’ Γκουεχί, 41’ Ματετά, 79’ Σαχά, 87’ Χιουζ) και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «4» εκεί όπου περιμένει η συμπολίτισσα Τσέλσι μετά τη χθεσινή (19/2) νίκη της με 2-0 επί της Μίντλεσμπρο στο «Ρίβερσάιντ».



Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες