18

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1: Άξιος ΠΑΣ, σταμάτησε τους «ερυθρόλευκους»

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1: Άξιος ΠΑΣ, σταμάτησε τους «ερυθρόλευκους»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
20/3/2022 17:35
ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στους Ζωσιμάδες με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Ελ Αραμπί και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Περέα.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σχεδόν εξασφαλίσει τον τίτλο ενώ ο «Άγιαξ» της Ηπείρου πολύ δύσκολα θα φτάσεi στην 3η θέση, αμφότεροι έδειξαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά δυνατοί στις μονομαχίες τους και πήραν ένα αποτέλεσμα που τους ανεβάζει την ψυχολογία για τη συνέχεια. Από την άλλη ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε ευκαιρίες να κερδίσει το παιχνίδι αλλά σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.«Μίλησε» η ποιότητα του Ελ Αραμπί

Σε μία ηλιόλουστη μέρα αλλά με αρκετό αέρα ο οποίος δυσκόλευε τις προσπάθειες των δύο ποδοσφαιριστών, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε την πρώτη υποψία φάσης στο 11' αλλά ο Ελ Αραμπί δεν βρήκε όπως θα ήθελε την μπάλα στο γύρισμα του Ροντρίγκεζ μέσα στην περιοχή.

Στην αμέσως επόμενη φάση οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά στο 1-0 όταν το σουτ του Λαλά κόντραρε πάνω στον Στάνκο πήρε πορεία προς την εστία αλλά ο Λοντίγκιν μαζί με τη βοήθεια του δοκαριού κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα του Περέα ο οποίος έκανε αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα. Στο 22' μάλιστα ο Κολομβιανός φορ πήρε ωραία την μπάλα από τον Γκαρντάφσκι αλλά το πλασέ που επιχείρησε έδιωξε σωτήρια ο Βατσλίκ.

Το παιχνίδι δεν είχε ωραίο ρυθμό στο πρώτο μέρος όμως στις καθυστερήσεις «μίλησε» η ποιότητα του Ελ Αραμπί. Ο φορ του Ολυμπιακού υποδέχθηκε την μπάλα στα δεξιά από πλάγιο του Λαλά και με ένα σουτ από δύσκολη θέση την έστειλε στα δίχτυα του Λοντίγκιν για το 1-0.

Ανέβηκε και ισοφάρισε ο ΠΑΣ

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να βγουν μπροστά αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια

Στο 69' βέβαια ήταν ο Κάργας που «ξύπνησε» με ένα σους τους παρευρισκόμενους, η προσπάθεια του ήταν καλή αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Από την εξέλιξη της φάσης όμως η άμυνα του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να διώξει, ο Περέα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και με κοντινό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους που προσπάθησαν να βγουν μπροστά, όμως ο Ολυμπιακός «άγγιξε» το 1-2. Μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας ο Ελ Αραμπί να δίνει στον Αγ. Καμαρά όμως τόσο αυτός όσο και ο Ροντρίγκεζ δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με τον Λοντίγκιν να κάνει υπερπροσπάθεια.

Από εκεί και έπειτα και παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι, με τον ΠΑΣ να παίρνει τον πρώτο του βαθμό στη διαδικασία των πλέι οφ και τον Ολυμπιακό να έχει την πρώτη απώλεια.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Γκαρντάβσκι (88' Γκαρντάφσκι), Σνάιντερ (90+3' Μπρένερ), Στάνκο, Ντομίνγκες (90' Παντελάκης), Καραχάλιος, Ποζνάνσκι, Περέα

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (82' Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ (30' Μανωλάς), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (46' Μπουχαλάκης), Α. Καμαρά, Ροντρίγκες (82' Τικίνιο), Καρβάλιο (64' Βαλμπουενά) , Ελ Αραμπί

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες