14

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Άρης - Παναθηναϊκός 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν

Άρης - Παναθηναϊκός 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/3/2022 21:01
Ο Άρης και ο Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στο κρίσιμο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League Interwetten, σ' ένα ματς που θα ξεχαστεί απ' όλους πολύ γρήγορα, καθώς το θέαμα ήταν επιεικώς μέτριο.

Αυτό το αποτέλεσμα διατηρεί τους «κίτρινους» στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς έφτασαν τους 46 βαθμούς, με το «τριφύλλι» να ακολουθεί με 44, σε μία «μάχη» που φαίνεται ότι θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος.

Ακολουθεί πλέον διακοπή λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας και στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον ΠΑΣ Γιάννινα.Μέτριο ματς και λογική ισοπαλία στο πρώτο μέρος

Το ξεκίνημα του ματς βρήκε τον Άρη να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθεί να γίνει απειλητικός κοντά στην εστία του Μπρινιόλι.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 14' με τον Σάσα να σουτάρει με το αριστερό από πλάγια θέση και να μην ανησυχεί τον Ιταλό γκολκίπερ.

Οι «πράσινοι» ισορρόπησαν μετά το εικοσάλεπτο κι άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί. Στο 24' ο Παλάσιος γλίστρησε και δεν σούταρε καλά από το «ύψος» της περιοχής μετά από ωραία αντεπίθεση.

Στο 26' ο Κώτσιρας θέλησε να σεντράρει με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και τον Κουέστα να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ. Από την εκτέλεσή του, το «τριφύλλι» έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Ισπανός πορτιέρο απέκρουσε στην αριστερή του γωνία την κεφαλιά του Πούγγουρα στο 27'.

Από το ημίωρο κι έπειτα οι «κίτρινοι» πήραν ξανά τον έλεγχο δίχως όμως να φτιάξουν κάποια σημαντική ευκαιρία και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες δίχως τέρματα (0-0) στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Από μία καλή ευκαιρία αλλά έλειψε το γκολ

Η επανάληψη ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να χάνουν τεράστια ευκαιρία στο 48'. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο αμαρκάριστος Εντιαγέ πήρε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και ο Μπρινιόλι κράτησε το 0-0 με εντυπωσιακή επέμβαση απομακρύνοντας σε κόρνερ.

Στο 66' ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να έχουν τη δική τους πολύ μεγάλη φάση. Οι αμυντικοί των «κίτρινων» έδιωξαν άσχημα την μπάλα και ο Αίτόρ την έδωσε στον Καρλίτος εντός περιοχής. Ο Ισπανός επιθετικός έχασε το κοντρόλ αλλά ο επερχόμενος Σάντσες πλάσαρε μόλις άουτ.

Στο τελευταίο κομμάτι του ματς οι παίκτες του Χέρμαν Μπούργος είχαν τον έλεγχο αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των αντιπάλων τους.

Ο χρόνος κυλούσε και τα νεύρα ήταν εμφανή, δίχως πάντως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Ούγγρου διαιτητή Μπόγκναρ.

Άρης (Χέρμαν Μπούργος): Κουέστα, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάσα, Ματίγια, Εντιαγέ (67' Μπερτόλιο), Ιτούρμπε (86' Πάλμα), Μπρούνο Γκάμα (86' Ματέο Γκαρσία), Καμαρά

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούγγουρας, Κώτσιρας, Σάντσες, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες (75' Μαουρίτσιο), Παλάσιος, Αϊτόρ, Καρλίτος (83' Βαγιαννίδης)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες