Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τζιλάνι - ΑΠΟΕΛ

27/8/2020 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 783
0 - 2*
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 6' Hajdari Fiton
  2. 33' De Vincenti Tomas

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 50' Huseini Muhamed
  2. 54' Rapa Oltion
  3. 75' Mihajlovic Dragan

Παράταση 0 - 2

  1. 100' Merkis Giorgos
  2. 102' Efrem Georgios
  3. 112' Lanzeni Aziz Keita
  4. 116' Ndongala Dieumerci

    ΤΖΙΡΟΣ

    1
    € 1,088 1.8%
    X
    € 2,887 4.8%
    2
    € 56,141 93.4%
    Over
    € 2,726 44.3%
    Under
    € 3,430 55.7%

    ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

    1 X 2
    Over Under 1X 12 X2
    Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
    0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
    Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

    121 ψήφοι:

    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

    • Γήπεδο: Stadiumi Fadil Vokrri, Pristina
    Να αποδείξει την ανωτερότητά του ο ΑΠΟΕΛ

    Να αποδείξει την ανωτερότητά του ο ΑΠΟΕΛ

    Η Τζιλάνι υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Κοσοβάροι στην παρθενική τους ευρωπαϊκή παρουσία ξεκίνησαν από τον προ προκριματικό γύρο αποκλείοντας την Τρε Πένε από το Σαν Μαρίνο. Οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν πέρσι στην 3η θέση του κυπριακού πρωταθλήματος.

    Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι.

    * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

    ΤΖΙΛΑΝΙ

    Στην παρθενική της ευρωπαϊκή αναμέτρηση έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Τρε Πένε από το Σαν Μαρίνο και με τη νίκη της με 3-1, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας της, έστω κι αν χρειάστηκε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, ενώ ο αγώνας διεξήχθη μία μέρα αργότερα από την αρχικά προγραμματισμένη, λόγω κρουσμάτων Covid-19. Έμεινε πίσω στο 16ο λεπτό από τέρμα του Γκάι, όμως στο 24’ ο Νίκατς σκόραρε κι έφερε το ματς στα ίσα. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, ενώ από 43’ και μετά έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Σορεντίνο. Στην επανάληψη πίεσε για το γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ. Το βρήκε στο 64’ με τον Χαϊντάρι, ενώ στο 68’ ο Χίλα «έγραψε» το 3-1 και «κλείδωσε» την πρόκριση.

    Το πρωτάθλημα του Κοσόβου δεν έχει ξεκινήσει ακόμα κι αναμένεται να γίνει το εναρκτήριο λάκτισμα στα μέσα του Σεπτέμβρη. Μετά την περσινή 2η θέση, στην ισοβαθμία με τη μισητή αντίπαλο Ντρίτα, ο μόνος στόχος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι η κατάκτηση της κορυφής, για πρώτη φορά στην 75χρονη ιστορία της.

    Ο 44χρονος Αλβανός προπονητής του συλλόγου Γκεντιάν Μεζάνι ανέλαβε τα ηνία τον Μάρτιο του 2019 και δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον 24χρονο μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού, Αζίζ Κεϊτά, αλλά και τον βετεράνο Αλβανό στράικερ, Σεμπίνο Πλάκου.



    ΑΠΟΕΛ

    Μετά από μία προβληματική περσινή σεζόν στην οποία τελικά τερμάτισε στην 3η θέση, περίμενε με ανυπομονησία την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτή όμως ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή (21/8), με τον εντός έδρας αγώνα στο «ΓΣΠ» κόντρα στην αδύναμη Καρμιώτισσα. Οι γηπεδούχοι όμως απογοήτευσαν κι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2, απογοητεύοντας με την απόδοσή τους και παρουσιάζοντας πολλά κενά κυρίως στην άμυνά τους, αλλά και αδυναμία να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους.

    Ο Μπεν Σαχάρ έβαλε μπροστά τους «γαλαζοκίτρινους» πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα, ενώ στο 21’ ο Σάσι έφερε το ματς στα ίσα. Ο χρόνος περνούσε και ο ΑΠΟΕΛ δυσκολευόταν αρκετά, όμως στο 73’ ο Ράφαελ Σάντος έμοιαζε να του δίνει τη λύση και τη νίκη κάνοντας το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν εκ νέου με τον Χρήστου. Δεν άλλαξε τίποτα στο τελευταίο κομμάτι του ματς και ο «Αρχάγγελος» γκέλαρε με το... καλημέρα στη νέα χρονιά.

    Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ότι περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις, ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον αμυντικό από την Αϊτή, Λαφράνς, ενώ αμφίβολος είναι και ο εξτρέμ Κλωναρίδης ο οποίος δεν έπαιξε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Δεν ταξίδεψε στο Κόσοβο ο Σέρβος Σάβιτς.

    Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

    Εκτίμηση

    Η... όρεξη άνοιξε στην Τζιλάνι έπειτα από την πρόκριση απέναντι στην Τρε Πένε, όμως η αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί μία εντελώς διαφορετική υπόθεση. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι το ακλόνητο φαβορί και μόνο αν «αυτοκτονήσει» δεν θα πάρει εκείνη το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Το διπλό των Κύπριων θα θέλαμε να προσφέρεται σε πιο υψηλά επίπεδα, γι’ αυτό θα προτιμήσουμε το Over, θεωρώντας ότι το ματς θα έχει αρκετά γκολ.

    FACTS

    • Η ομάδα Τζιλάνι νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
      Σημείο: 1 με απόδοση 8.50 στον ΟΠΑΠ

    ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

    Αναμετρήσεις Ομάδων
    27/8/2020
    Τζιλάνι
    ΑΠΟΕΛ
    0 - 0*

    ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

    • » Ο Gkio, με το υψηλότερο yield +0.91% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

    Τι ψήφισαν οι Top Users

    Πείτε τη γνώμη σας:

    Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

    Περισσότερες Αναλύσεις

    Στοιχηματικές πλατφόρμες