1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χοφενχάιμ - Γάνδη

Προϊστορία

10/12/2020 ΧοφενχάιμΓάνδη 4 - 1
29/10/2020 ΓάνδηΧοφενχάιμ 1 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 469,709 84.7%
X
€ 32,709 5.9%
2
€ 52,030 9.4%
Over
€ 24,525 70.3%
Under
€ 10,358 29.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

130 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: PreZero Arena
  • Χωρητικότητα: 30150
Πρώτη και με αλλαγές η Χόφενχαϊμ, ψάχνει νίκη ψυχολογίας η Γάνδη

Πρώτη και με αλλαγές η Χόφενχαϊμ, ψάχνει νίκη ψυχολογίας η Γάνδη

H Χόφεχναϊμ υποδέχεται την Γάνδη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Με αλλαγές οι γηπεδούχοι, ψάχνουν μία νίκη γοήτρου οι φιλοξενούμενοι

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Ταξίδεψε στο Βελιγράδι την προηγούμενη αγωνιστική να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές και ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαξε ένα γκολ και στα δύο ημίχρονα. Απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σταθερός στις αποκρούσεις του. Δεν ανησύχησε σχεδόν καθόλου στην άμυνα της και πήρε ένα αποτέλεσμα που την βολεύει.

Το Σάββατο επέστρεψε μετά από καιρό στα θετικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε με 3-1 εντός έδρας της Άουγκσμπουργκ. Ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε με κεφαλιά του Γκρίλιτς μετά από ωραία ενέργεια του Μπάουμγκαρντερ στο 17’, είχε ευκαιρίες για 2ο τέρμα αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα δέχτηκε την ισοφάριση στο 31’ από κεφαλιά του Καλιτζιούρι. Έψαξε άμεσα να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ και 28 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του 2ου μέρους τα κατάφερε έπειτα από υπέροχη ενέργεια του Γκρίλιτς. Στο 50’ ο Μπεμπού ανενόχλητος μέσα από την περιοχή έδωσε άερα δύο τερμάτων στην ομάδα του η οποία έλεγξε τον ρυθμό στη συνέχεια.

Είχε ανάγκη τους τρεις βαθμούς καθώς είχε μείνει αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Ανέβηκε πλέον στην 10η θέση και στο -4 από την πρώτη εξάδα. Όταν είναι πλήρης μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, οι απουσίες την είχαν αποσυντονίσει αλλά σιγά σιγά επανέρχεται και πάλι. Έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο και λογικά ο Χένες θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές.

«Το παιχνίδι αυτό έχει να δώσει ένα διαφορετικό μήνυμα από ότι η αναμέτρηση απέναντι στην Άουγκσμπουργκ αλλά παραμένει σημαντικό για εμάς. Οι παίκτες που θα αγωνιστούν πρέπει να βρουν την φόρμα τους για τα παιχνίδια πριν τα Χριστούγεννα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πάρουμε σοβαρά το παιχνίδι », τόνισε ο κόουτς Χένες.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν σταθερά εκτός οι στόπερ Χίμπνερ και Μπίτσακτσιτς (2/1), ο φορ Ανταμιάν (3/1), οι μπακ Σταφυλίδης και Καντεράμπεκ (3/0) και ο μεσοεπιθετικός Μπρουν Λάρσεν (2/0).

ΓΑΝΔΗ

Μπορεί να έδειξε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο στην αναμέτρηση με την Σλόβαν Λίμπερετς την προηγούμενη αγωνιστική αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα με 2-1. Μόλις στο 7’ βέβαια ο Μπουκάρι νικήθηκε σε τετ α τετ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο 32’ η Γάνδη βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δέκα λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης δέχτηκε και το 2ο τέρμα, μείωσε στο 60’ με ωραίο πλασέ του Γιάρεμτσουκ ωστόσο περισσότερο κινδύνεψε έπειτα να δεχτεί και 3ο τέρμα παρά να ισοφαρίσει.

Η νέα ήττα έφερε και την απομάκρυνση του Βιμ Ντε Ντέκερ από τον πάγκο της ομάδας. Ο 38χρονος προπονητής δεν μπόρεσε να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα τους 2,5 μήνες που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία και έτσι αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους.

Ο σύλλογος στράφηκε σε μία γνώριμη λύση καθώς συμφώνησε με τον Χέιν Βανχάζεμπρουκ ο οποίος καθοδήγησε την Γάνδη για μία τριετία (2014-2017), κερδίζοντας μαζί της ένα πρωτάθλημα.

Το ντεμπούτο του Βέλγου τεχνικού πάντως μόνο θετικό δεν ήταν καθώς την Κυριακή η Γάνδη ηττήθηκε εκτός έδρας από την Οστάνδη με 1-2. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτρους οιωνούς καθώς μόλις στο 5’ ο Μπουκάρι της έδωσε το προβάδισμα, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Γλίτωσε από το δοκάρι στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη είδε την αντίπαλο της να πετυχαίνει δύο τέρματα (61’,73’) και να ανατρέπει την κατάσταση.

Έχει πέσει πλέον στην 13η θέση και μόλις στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού, το τρένο της Ευρώπης δεν έχει χαθεί ακόμα αλλά σαφέστατα θα χρειαστεί να βελτιώσει την εικόνα της. Μετράει μόνο ήττες μέχρι στιγμής στον όμιλο και θα ήθελε να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι την διοργάνωση.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικές απουσίες.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Χένες θα ανακατέψει λογικά την τράπουλα του καθώς η Χόφενχαϊμ έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και ακολουθεί μία δύσκολη αναμέτρηση με την Λεβερκούζεν. Από την άλλη η Γάνδη ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα με τον νέο προπονητή της στον πάγκο ώστε να αρχίσει να ανεβαίνει ψυχολογικά. Με την φετινή της εικόνα βέβαια ούτε σε διπλή ευκαιρία δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε, ενδεικτικά θα πάμε με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Γάνδη έχασε στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: 1
  • Η ομάδα Χοφενχάιμ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Η ομάδα Χοφενχάιμ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: 1
  • Η ομάδα Γάνδη έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: Ημ.1

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Γιουρόπα Λιγκ: 12ος όμιλος
  1 Χοφενχάιμ 6 16 5 1 0 17:2
  4 Γάνδη 6 0 0 0 6 4:15
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
10/12/2020
Χοφενχάιμ
Γάνδη
4 - 1
29/10/2020
Γάνδη
Χοφενχάιμ
1 - 4

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: 1
  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +4.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +2.75% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες